dijous, 17 de novembre del 2005

El dia hauria de tenir 48 hores...

El dia hauria de tenir 48 hores... com a mínim. Sort que queda poc més d'un mes per les vacances de Nadal i pel mig hi ha una setmana de festa, o sinó em tornaria boja.

No sé si és que sóc lenta, que em distrec o què em passa. Són quarts d'onze. Avui he vingut amb una llista de coses que havia de fer obligatòriament abans d'anar a dormir. La llista tenia 5 punts. Només n'he fet mig :-( També volia fer altres coses, però no tinc temps ni d'acabar el que és obligatori. I, a sobre, vinc aquí per descansar de la feina que estic fent (buf, és un pal!) A sobre, ni m'ho paguen, ni em donen les gràcies, ni en trec cap benefici. Visca els tontos! O les tontes, en aquest cas.

Necessito unes vacances ara mateix. Però només de pensar en demà ja m'agafa alguna cosa. Demà sortiré de casa abans de les 7 del matí i tornaré cap a les 12 o la 1 del vespre. Pel mig, tindré una hora lliure. Tot el demés està ocupat.

El pitjor de tot, com deia algú avui, és que la meva feina principal no és cap de les que m'ocupen tan de temps. Necessitaria un dia de 48 hores: les primeres 24 per fer totes les altres feines i les altres 24 per fer la meva feina i les coses bàsiques (menjar, dormir, etc.)

Però m'hauré de conformar amb els dies de 24 hores. O de 24 hores i un segon, com el 31 de desembre d'aquest any.

Per sort, en aquests moments queden dues setmanes pel super-mega-pont de desembre. N'hi hauria d'haver un cada mes, com a mínim!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó. Però també la contrària. Hi hauria d'haver algun dia de 30 minuts. O no?

Anònim ha dit...

Dia de 30 minuts? Ui, no... Per més dolents que siguin els dies, ja va bé que siguin de 24 hores. Què faria amb un dia NOMES de 30 minuts?

Anònim ha dit...

Si se'm permet un comentari que no té res a veure amb el post...

http://missatge_rebut.lamevaweb.info/post/206/41496

T'hi atreveixes? ;-)

Anònim ha dit...

Jeje...

Pots comentar el que vulguis, encara que no tingui res a veure amb el post (i sinó, vés a mirar dos o tres posts enrere).

Ja havia sentit a parlar (o havia llegit, és aviat) de la proposta, però...

Bé, malgrat que em faria gràcia veure quina cara fa la gent... doncs no, no m'hi atreveixo. S'hi està molt bé, escrivint coses des de casa i sense que "ningú" et conegui. Digues-me gallina, si vols. Però no ho sé. Prefereixo seguir com fins ara.

Anònim ha dit...

Els dies de 24 hores tampoc estan tant malament.
I afluixar una mica el ritme? Tant stress no es bo!

Anònim ha dit...

Ok.

Anònim ha dit...

i perquè no enlloc de canviar els dies, canviem les setmanes?? Proposo setmanes de 2 dies laborables i 5 de festa. Així dona temps de tot!

Anònim ha dit...

Ui, no, erakkia, això no! Jo els dies de festa són els dies que tinc més feines "extres". Amb 5 dies de festa a la setmana ja estaria mig boja! (Bé, mig boja ja ho estic ara, ja estaria boja del tot).