dimecres, 16 de novembre del 2005

Com m'agradaria...

Com m'agradaria que avui la selecció d'Eslovàquia guanyés per 4 a 0. No pas per res, només per la prepotència que he sentit aquests últims dies dels mitjans de comunicació. Que sí, ja sé que és molt difícil que la selecció d'Eslovàquia acabi anant al mundial. Hi estic d'acord. Però porto uns quants dies que cada cop que poso les notícies m'enfado. Perquè queda el partit de tornada. Vaja, que només faig que sentir que és un partit que no té trascendència, que no anirà ningú al camp, que està guanyat fins i tot abans de jugar-lo. Doncs no! Hi ha la possibilitat que Eslovàquia guanyi 4 a 0 (o per més gols) i només m'agradaria que ho aconseguís per veure la cara d'idiotes que se'ls queda a tots (seleccionador inclós) després d'haver-se passat els últims dies dient que ja podien jugar amb els suplents, que igualment ja estava tot guanyat. Em nego a donar per perduda la possibilitat que Eslovàquia vagi a jugar el mundial. Què coi! És difícil, però no impossible. I el fet que una gran part de la gent es pensi que és impossible, no vol dir que ho sigui. Simplement faltaria algú amb una mica d'il.lusió i ganes, i estic convençuda que Eslovàquia podria fer aquests quatre golets que necessita.

Abans que ningú es dediqui a fer cap comentari, sóc conscient del que acabo de dir. Sóc conscient que crec en coses impossibles, que aposto per l'opció menys probable, i que tinc confiança en els altres, en que aconseguiran aquesta cosa que sembla impossible. I sóc conscient que quan sóc jo la que ho he de fer... doncs que em rendeixo més fàcilment. Però no, estic segura que Eslovàquia plantarà cara i almenys ho intentarà (com ara no ho facin, em tiraran l'opinió que tenia d'ells per terra). Però com que això és el que jo espero d'ells, crec que jo també he de fer un esforç, perquè així jo també estaré contenta amb mi mateixa. Que el més probable és que Eslovàquia no passi l'eliminatòria? Doncs sí, però no és impossible. Només serà impossible si no lluiten per guanyar. Que el més probable és que jo no aconsegueixi el que parlava l'altre dia? Probablement, però si no ho intento, segur que sí que serà impossible.

Però... com m'agradaria que avui Eslovàquia guanyés 4 a 0! I com m'agradaria no haver d'escriure un post com el de l'any passat. I com m'agradarien moltes altres coses molt més importants (i que, òbviament, no tenen res a veure amb el futbol). Però aquestes coses avui me les guardaré per mi.

35 comentaris:

Anònim ha dit...

La selecció apanyola sense classificarse, en Nadal recollint pilotes, el Madrit a segona, el Alonso canviant rodes, en Tamudo i el de la Peña venent samarretes als estadis... hmmmm

Anònim ha dit...

Doncs sí, tot això estaria molt bé :-)

Anònim ha dit...

Doncs tens rao. La cara que sel's quedaria a molts no tindria preu!
:-)
Que agradable es ser dolent de tant en tan (to i que, ben mirat, aixo no es tant dolent)

Anònim ha dit...

No tenia intenció de ser dolenta. Només tenia intenció de posar-me en la posició del més dèvil, que sovint és la meva. I de pensar que tot és possible. Sempre el petit pot acabar guanyant el gran. Res no està decidit fins que s'arriba al final.

Anònim ha dit...

Mmmmmm
Doncs jo, una mica dolent si que m'hi sento. Je je. Suposo que es per com esta el pati ultimament. Res res: Que guanyin els petits per 5-0! Disfrutem de ser una mica dolents!!

Anònim ha dit...

Al final no ha pogut ser :-( 1-1. Res de 5-0. Sí, d'això es tracta, que últimament no es poden mirar notícies sense ficar-se de mal humor. Demà em nego a mirar les notícies. Total, per sentir que Espanya està al mundial i bla, bla, bla...

Anònim ha dit...

Ooohhhhh!
Ara he vist el resultat.
:-(
Que hi farem. Hauria sigut TANT divertit!

Anònim ha dit...

Uf! ja m'ho imaginao: La furia española... Pasaporte a Alemania... España sentencia...
Sera insuportable!!!!

Anònim ha dit...

O com el comentari que han tret aquest matí els APM de no sé on: "El seleccionador español a punto de conseguir su sueño: GANAR el mundial". Anava jo en cotxe i els que estaven al meu voltant deurien pensar que estava boja de tan riure!

Això ja sembla més un xat que uns comentaris! (I no t'ho dic perquè callis, eh!) Per cert, quants ordenadors tens, tu?

Anònim ha dit...

GANAR? Je je, si MAI han guanyat!!!
Potser si els deixen incloure brasilenys a la selseccio...
Ordinadors? Doncs a casa un i mig, i a la feina un parell mes.

Anònim ha dit...

Ja... però com que sempre diuen que guanyaran...

Els brasilers que juguin amb el Brasil, que ja és el que volen.

Això dels ordenadors ho deia perquè aquest vespre has entrat des de l'ordenador i des del mig ordenador, veritat? És que això dels comptadors d'estadístiques va molt bé, però a vegades quan algú entra des de dos ordenadors diferents (o el mateix particionat) a vegades sembla que siguin dues persones diferents...

Anònim ha dit...

Ostresssss!
Quin control! Glups!
Doncs si, noia. Efectivament. M'he cansat del ordinador iaio i he conectat el portatil.
Je je. El Gran Hermano (el de 1984, no el de la tele)era un aficionat al teu costat.
(De bon rotllo, eh!)

Anònim ha dit...

No et preocupis. És la única forma que tinc de conèixer-us, sobretot als que no escriviu cap blog: per la ip. I així sé quin sistema operatiu feu servir i tal (i per això he vist això dels dos ordenadors). En alguns casos fins i tot puc saber on treballeu, si és que entreu i deixeu comentaris des de la feina :-) Bé, no del tot, però una mica... Ara ve quan algú s'espanta i no torna :-(

Anònim ha dit...

Pots saber on treballo? Impresionat em tens... Pero no tant com per no tornar.
Ben mirat, m'ho hauria d'haver imaginat que el blog tindria sistema de control de visites. Com sempre, un cop t'ho han dit, t'adones que era evident.

Anònim ha dit...

No, no puc saber EXACTAMENT on treballes. Però sí me'n puc fer una idea. De totes formes, no ho posaré aquí perquè ho pugui llegir tothom. Però si t'hi fixes demà, quan arribis a la feina, veuràs que el teu ordenador té un nom d'on es pot treure bastanta informació (tot i que no del tot) des d'on et connectes. Tot i que no estava segura de si era la feina o no...

El blog té dos comptadors. Els enllaços estan a la dreta, just a sota dels últims posts i a sobre del mail. L'statcounter és privat (jeje, em guardo la informació per mi) i el webstats4u (abans netstat) és públic. Així que es pot xafardejar en el segon.

Anònim ha dit...

Glups!
Je je. Dema mirare el nom que surt, pero ja m'ho imagino.
Jo que pensava que mantenia un cert anonimat.. (a internet! innocent de mi).
Ostres. Jo creia que era xafarder, i no havia mirat els comptadors.

Anònim ha dit...

Això de l'anonimat realment és un problema. Quan vols ser anònim, sempre hi ha algú que t'enganxa. O algú que sap més del que pensaves que havies dit. O... Però tranquil, que no diré a ningú on treballes. Això sí, vés que no em presenti algun dia, per veure quina cara fas... i no sabries mai que he sigut jo :-)

Tots som xafarders. El que passa que a vegades se'ns escapen coses.

Anònim ha dit...

Mmmmmmm
Si passes... Ho sabre!
Toma farol)
:)

Anònim ha dit...

Sí, sona a farol. Jo diria que deu passar molta gent per on treballes tu, no? O potser estic del tot equivocada i t'he confós amb alguna altra persona? O potser la informació que dóna el teu ordenador no és del tot exacta? En fi... De totes formes, tampoc sabria exactament on passar. Tindria per triar i remenar uns quants llocs. A part que tampoc sabria qui buscar. Així que... el farol era més aviat meu.

Anònim ha dit...

Mmmmmm
Em sembla que t'acostes molt... pero no l'encertes del tot. Dema mirare que surt al comptador i t'ho confirmo.
Pero impressionant de totes maneres
(O serà que m'impresiono facil, jo)

Anònim ha dit...

Ja m'imagino, ja...

És que el que em va passar amb tu va ser bastant curiós. Cada dia tenia algú que entrava des d'un lloc determinat als voltants de les 9 del matí i de la mateixa manera (buscant per estranya al google, suposo que això no passa res perquè ho digui).

No em preguntis per què, però m'imaginava que eres una noia d'uns 30 anys.

D'altra banda, tu anaves deixant comentaris als vespres.

Fins que un dia vas deixar un comentari des de la feina i vaig veure que la "noia" (no sé per què em pensava que era una noia) que apareixia cada dia era la mateixa persona que deixava els comentaris com a Dan.

I res, ara jo me'n vaig a dormir i demà al vespre ja miraré què m'has dit. Que jo sí que no entro des de la feina...

Em sembla que aquest post haurà batut el rècord de comentaris.

Anònim ha dit...

Una noia!?
30 anys!?
Ostres quina crisi d'identitat m'esta agafant.

Anònim ha dit...

Així que ni noia ni 30 anys? Al final fins i tot acabaràs dient nom i cognom! Jeje

Anònim ha dit...

Bé, estranya i dan, jo anava a parlar d'Eslovàquia, però ja tornaré un altre dia perquè em sembla que ara no toca ;-)

Anònim ha dit...

Home! tot i descartar el noia i els 30 anys, encara queden força possibilitats!
Ja he mirat la informació que et surt en el comptador public (no se l'altre) I, com pensava, no es del tot exacta (veuras que avui es diferent). Diu per on passo, pero no d'on vinc.

I, ostres Pere, em sap greu.

Anònim ha dit...

Ei, pere, ja pots parlar d'Eslovàquia! Potser tu vas veure el partit? Jo només sé el resultat final. És que per posar-me a mirar el partit amb algú al meu cantó que tenia ganes que Eslovàquia perdés, doncs "va a ser que no". A part que a mi aquesta selecció no em diu gaire res...

Dan, al comptador que veig jo hi surt més informació. Hi surt una paraula de 7 lletres, una altra de 3 (que es sobreentén què vol dir) i la de dos que ja em suposo que saps que he vist, seguit del .es. És per aquesta paraula de 3 lletres que deia que potser hi ha molta gent que passa per allà on treballes. Se'm fa difícil dir les coses sense acabar-les de dir!

El que passa és que em va semblar que descartaves les dues coses: noia i 30 anys. Això significa que descartant noia treus la meitat de la població. I descartant 30 anys treus una franja més o menys ampla al voltant dels 30. Anava a posar una franja de 25 a 35 (més o menys), però m'acabo d'adonar que jo estic a la franja de 25 a 35 i hagués dit que no a això de 30. En fi, doncs res, això és tot.

Anònim ha dit...

Valeee! Ja entenc el que veus.
Pero no. No treballo allà. Tot i que molt a prop (i en ambits semblants) i la entrada a la xarxa la fem per aquell proxy.
Brillants les teves deduccions de totes maneres.
(Segons la opinio d'un que ni es noia ni te 30 anys)

Anònim ha dit...

coollons.... semlb auna conversa de messenger!! jajajaa

Anònim ha dit...

Com m'agradaria tantes altres coses, passo d'espanya eslovaquia!

Anònim ha dit...

Por, mama, por!!!
Així que vaig deixant rastre com els cargols!!! por, molta por!!!

Anònim ha dit...

Buf! Si no se m'avança ningú, aquest serà el 31è comentari del post! Mare meva! Hauré de parlar de fútbol més sovint :-)

Dan, per cert, aquest matí has entrat des de dos ordenadors diferents al meu blog per veure si quedava registrat? Amb 10 minuts de diferència? A les 8 del matí? Una organització de 4 lletres? És que... Bé, és igual, només és curiositat... és que les ip són molt semblants, i ja que hi sóc, doncs ja pregunto. I bé, al nom de l'ordenador hi havia un nom, també de 4 lletres. Però segur que m'equivoco, perquè no em lliga amb això de que els àmbits són semblants amb el que veig jo... Va, ja deixo de fer preguntes i et deixo que quedis en l'anonimat.

Sí, imma, talment com una conversa de messenger. Ja veus :-) Només que és pública.

Bob, a mi també m'agradarien moltes coses, ja ho deia al final del post. I totes més importants que el futbol. Però vaig començar a parlar del futbol i no tenia ganes de parlar de les altres. Així que em va quedar com em va quedar.

Tranquil.la, Tracy. La teva ip no la controlo, perquè tens una ip dinàmica i et connectes com molta gent. El que passa és que hi ha gent que o bé perquè es connecten des d'alguna institució o perquè ho fan des d'un altre país, o ho fan amb un sistema operatiu diferent dels altres, quan entro a mirar les estadístiques, criden l'atenció. I al final em vaig acostumant a aquestes adreces diferents i les reconec. Però només perquè em criden l'atenció (no es pot ser diferent).

Anònim ha dit...

No, estranya. Es mes subtil. He fet servir el mateix ordinador, pero amb dues vies de conexio diferents. Podem triar per on ens conectem. I el nom de quatre lletres t'hauria de ser suficient per deduir en que treballo.
Tu puedes!
Notaras que no em fa res que ho sapigues. L'organització es prou gran com per pasar desapercebut...

Anònim ha dit...

Jeje... El nom de quatre lletres més el nom de la ip, més el nom de l'ordenador han reduit les persones que pots ser a dos... Així que no puc saber del tot qui ets, però sí en què treballes (més o menys). El que faig jo està bastant allunyat de tot això.

Anònim ha dit...

Brillant!
Tot i que despres d'un temps llegint els teus posts, no n'esperava menys.
:)

Anònim ha dit...

No, no és brillant. No ha sigut massa difícil si sé el lloc concret i el nom.