dissabte, 9 de juliol del 2005

Serà el temps?

Aquest matí (?) m'he aixecat a 2/4 de 2. Sí, ja ho sé, no és massa normal per mi. Normalment, a aquesta hora, ja fa hores i hores que estic desperta, encara que sigui dissabte. Bé, de fet avui també feia una estona que estava desperta, però no em volia aixecar. Entre altres coses, m'ha despertat la fred. Una, que és molt intel.ligent, i ahir va sortir de casa sense mirar el cel. Així que es va trobar amb una samarreta sense mànigues, sense cap jaqueta i sense paraigües. I, és clar, a certa hora de la nit es va quedar xopa de cap a peus, per culpa de la pluja. No, si no m'estranya que tingui fred, llavors.

Ahir a la tarda vaig pensar que escriuria un post sobre els sms. Ja en sabia el títol i tot i això que a mi em costa, sovint, trobar un títol. Però avui no tenia ganes d'escriure'l. Estic com atontada. No sé si serà el temps que fa (això espero). També podria ser la falta de menjar. Per raons que no venen al cas, ahir gairebé no vaig dinar i no vaig sopar. Aquest matí no he esmorzat perquè dormia... i a l'hora de dinar m'acabava d'aixecar i, és clar, tampoc tenia massa gana. Mai se sap.

I ara... doncs ara fa una hora que intento fer algo de profit, mentre en una altra finestra hi tinc una conversa de messenger amb algunes frases que no sé quin sentit tenen. Una conversa petita, que no ha durat ni 10 minuts, però... És que hi ha dos frases que em toquen la pera perquè no sé com agafar-les. Serà que dono massa voltes a les coses?

En fi, seguiré mirant com plou. Seguiré escoltant la pluja. Una fressa que em recorda... va, és igual.