dilluns, 11 de desembre del 2006

Meme literari

Encara estic molt cansada. La veritat és que l'edat no perdona, i hagués necessitat un dia o dos per recuperar-me del pont. Però no, avui començava a treballar a les 8 i acabava a les 9 (i prometo que he treballat més d'una hora!)

D'aquest pont n'he tret dues lliçons, dues coses que he de millorar. Sempre va bé aprendre coses. Una de les coses que he après és que necessito tenir una millor forma física, que no em puc arribar a cansar tant. Aquesta nit he dormit 9 hores i mitja (sí, ja ho sé, si he començat a treballar a les 8 i he dormit 9 hores i mitja, ahir vaig anar a dormir molt aviat). Però és que ahir al vespre no m'aguantava dreta. Bé, ni dreta, ni asseguda.

Com deia, una de les coses que sé que he de millorar és la meva forma física. Sempre he estat una persona de fons. O sigui, que no sóc ràpida, però puc mantenir un ritme constant. El problema és que aquesta setmana m'ha deixat morta.

La segona cosa que he de millorar la tinc una mica clara i ja em vaig comprar un llibre on hi ha la resposta a tot plegat. O no, però espero que sí.

I a què ve el títol del post? Doncs a que en pere m'ha passat un meme. I com que jo no em puc resistir als memes...

El meme diu que faci això:

Agafa el llibre més proper. Obre’l per la pàgina 123. Troba la cinquena frase. Escriu l’oració juntament amb aquestes instruccions. Ull!, no busquis el llibre que més t’agradi, sinó el que tens al costat.

Però jo tinc uns quants dubtes. Perquè el llibre més proper que tinc és el diccionari Collins "Español-Inglés English-Spanish". Deixant de banda el fet que no m'agradi que a la llengua aquesta li'n diguin espanyol, no crec que sigui gaire recomanable que hi posi això.

Seguidament a aquest, hi ha les estanteries on el meu pare hi té els llibres. No sé quin seria el més proper. Així que hi posaré tres llibres. Però abans, unes reflexions...

Per què la pàgina 123? I si resulta que el llibre no arriba a la pàgina 123? I si a la pàgina 123 hi ha només dibuixos i no arriba a la cinquena frase? I si s'ha acabat un capítol i la pàgina està en blanc? D'acord, la pàgina és a la dreta i en principi el capítol començaria allà, però mai se sap. I per què la cinquena frase? I el pobre número 4? Pàgina 123, frase 5... I, a més, què vol dir la cinquena frase? Si la pàgina 123 comença a mitja frase, la mitja del principi es compta o no? S'ha de comptar com a mitja frase? Llavors s'hauria de posar el final d'una frase i el principi de l'altra?

Però, en fi, malgrat les meves preguntes, posaré la frase el millor que pugui. Per començar, el llibre que he acabat aquests dies (qualsevol dia faig el post):
Como prueba tenía el tronco de árbol, a través del cual había pasado la mano.


En segon lloc, el llibre del cotxe:
Otherwise he'd had come bursting in here.


I, per acabar, la meva bruixa adolescent, que vaig començar a llegir el dia que l'havia de tornar a la biblioteca...
Si ya eres una teenager.