diumenge, 6 de febrer del 2005

Maria, el desenllaç?

L'Estranya dubta. No sap si escriure el desenllaç de la història de la Maria. Avui està trista, però no té a veure amb la història de la Maria. O potser sí?



Les visites diàries al blog de l'Estranya gairebé s'han doblat des que va aparèixer la Maria. L'Estranya es pregunta per què. Li agrada que algú llegeixi el que escriu, sinó ho escriuria al disc dur de l'ordenador, en un disquet o en una llibreta, com quan era petita i encara no sabia què era un ordenador. Però tampoc vol convertir-se en la protagonista d'un "culebrón". Per això dubta si ha d'escriure el desenllaç de la història o no. Però decideix fer-ho. Al cap i a la fi, un cop hagi escrit el desenllaç, la Maria desapareixerà.



La Maria va anar a la festa. Va ser una festa estranya. Just arribar va veure que hi havia en Jordi. Veus que bé? No calia ser tan pessimista a mitja setmana... o potser sí?



Just arribar, té la possibilitat que en Jordi s'hagi de quedar durant molta estona a la festa (sí, era una festa estranya... o potser no era una festa?) Però el cervell no li funciona massa ràpid i quan se n'adona, ja és massa tard. Sense voler-ho, acaba de fer que en Jordi tingui la possibilitat de marxar de la festa als cinc minuts d'arribar ella.



Li diu hola. També li diu que li sap greu. I al cap de poc, el veu que agafa la jaqueta.



- Ja marxes?

- Sí, vaig un moment a prendre l'aire. Tornaré d'aquí a una estona.



I sí, torna al cap d'una estona. La Maria intenta parlar amb ell. Però ell no té massa ganes de parlar, almenys amb ella.



En un moment, la Maria li comenta alguna cosa de l'altra festa. I en Jordi li contesta:



- Ah, tu també hi eres?



Cruel. Molt cruel.



Al cap de poc en Jordi se'n va. Li diu adeu a la Maria. Ella gairebé ni contesta. Fi de la història.