dimarts, 4 d’abril del 2006

Setmana Santa (altre cop)

Quan no tinc feina, me'n busco. Encara que siguin xorrades. Encara que siguin coses que no serveixen per res. Encara que només sigui... fer alguna cosa.

Al final, d'aquesta setmana santa només tenia un dia ocupat. Però... això és massa poc! El problema és que ara em sembla que m'he passat. Acabaré la setmana estressada per no haver fet tot el que volia fer.

Per començar, estaria bé que acabés els tres llibres que tinc a mig llegir. I, segurament, en llegiré dos més (això toca gairebé a llibre per dia? Ja ho dic jo, que al.lucino i que no faré ni la meitat de les coses que vull fer).

Per continuar, posaré una mica d'ordre als "avisos". La meva compta de correu té molts (massa) mails auto-enviats amb coses "interessants". Una cosa interessant és una cosa que em trobo per alguna banda i que tinc ganes de saber com funciona o de saber-ne més. Aleshores tinc dues opcions: si tinc un ordenador a prop, agafo i m'envio un mail amb la cosa en qüestió, que esperarà a que passi un temps determinat i llavors me la miraré amb calma. Si no tinc cap ordenador a prop, me l'apunto en una llibreteta que porto sempre a sobre i quan arribo a casa llavors m'ho envio per mail, ho deixo a la llibreteta esperant a ser tatxat o ho faig. La llibreteta va molt bé i hi ha hagut apuntat de tot, allà.

I com que avui estic amb moltes ganes de fer coses, doncs han anat sortint idees: he de fer això, he de fer allò altre, faré allò de més enllà, estaria bé que fes això... Tot això, ajuntat amb el fet que no hauré d'anar a treballar, que no hi ha ningú que vulgui classes particulars, que... tantes coses, doncs farà que, si no em distrec amb vés a saber quines coses, acabi la setmana santa molt més culta :-) (jaja, i vaig jo i m'ho crec).

Si fins i tot el dia que he quedat amb algú (a Barcelona, és clar, no podia ser de cap altra forma) me n'emportaré la llibreteta i agafaré idees per fer moltes més coses... que s'hauran d'esperar a l'estiu, que ara ja en faré prou.

És ben bé que és ben trist el que la gent del meu voltant sempre tingui tanta feina. Però no, avui tinc moltes ganes de fer coses. I en faré moltes. Avui, demà, demà passat... i tota la setmana santa! Ningú em podrà treure totes aquestes coses que he fet, encara que no serveixin per res!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Treballes massa... pero digues que si. Que te quiten lo bailao.

Anònim ha dit...

Doncs jo tinc dues setmanes de vacances, que passaré a bcn i... no sé encara que en faré. Suposo que improvisaré.

Anònim ha dit...

Sí, això Dan, que me quiten lo bailao.

Jo també improvisaré, Nú. És que, realment, no tinc res a fer. I per això em busco feinetes... (o feinasses).