dimarts, 18 d’abril de 2006

Dia bo, dia dolent, dia bo, dia...Dia bo, dia dolent, dia bo, dia dolent, dia...

Intento anar traient els pètals d'aquesta margarita virtual. M'agradaria que em contestés unes quantes preguntes. M'agradaria saber si avui ha sigut un dia bo o un dia dolent (jo no sé distingir-ho). Suposo que ha estat un dia gris, com la majoria, ni molt bo, ni molt dolent.

Dia bo, dia dolent, dia bo, dia dolent, dia...

M'agradaria tenir una margarita màgica. Una margarita que sempre digués la veritat. Una margarita a qui li pogués preguntar si m'equivoco en prendre les decisions.

Dia bo, dia dolent, dia bo, dia dolent, dia...

No sé si m'equivoco. No sé si el que penso és real. Sé que he de confiar una mica més en mi mateixa, però sovint és massa difícil.

Dia bo, dia dolent, dia bo, dia dolent, dia...

Avui ha sigut un dia bo. Però també ha sigut un dia dolent. La margarita (que he robat d'un altre blog, digues-me lladre) no em sap dir si ha sigut bo o dolent. El meu cap, tampoc.

Dia bo, dia dolent, dia bo, dia dolent, dia...

Però suposo que hauria de pensar que ha sigut un dia bo.

Dia bo, dia dolent, dia bo, dia dolent, dia...

Veure les coses clares, encara que no ens agradi com són, ha de ser bo. O no? Almenys tens això: les coses clares. Per més que et toqui la moral. Per més que pensis que no ets gens valenta. Per més que pensis que t'hauries d'arriscar per aconseguir el que vols.

Dia bo, dia dolent, dia bo, dia dolent, dia...

Però, què carai, un dia en el que el Barça guanya a Milà no pot pas ser dolent!

A vegades les respostes venen on menys te les esperes.

Tot i que jo encara no sé la resposta a la meva pregunta.

Li preguntaré a la daisy :-)

4 comentaris:

imma ha dit...

ah sí? ha guanyat... mira que bé, almenys demà no faré el préssec!! jeje

Dan ha dit...

El truc es posar el llisto baix per considerar un dia bo i alt per considerar-ho dolent. Aixi surt dia bo, dia bo, dia bo, dia dolent, dia bo, bo, bo, dolent.
Es trampa, pero que coi! No serem els unics que fem trampa.

ñ ha dit...

Tots els dies tenen de bo i de dolent.

Llum ha dit...

Sí, imma, va guanyar.

Em sembla que no, Dan. Perquè si poses el llistó baix pels dies bons i alt pels dolents... el dia que és dolent, és que és xungo, però xungo amb ganes, eh!

Tota la raó, nú. Però el que jo volia saber no era si el dia era bo o dolent, jo volia saber si determinada cosa era bona o dolenta... i segueixo sense saber-ho!