dijous, 5 de gener del 2006

Estimats Reis Mags,

L'altre dia, aquella fleuma que corre per aquí us va enviar una carta. No li feu cas. Només jo sé que vosaltres no podeu portar el que ella demanava. Vosaltres només porteu coses materials. Així que oblideu-vos del que va demanar aquella, que no serveix massa per res, i jo ja tinc una llista llarga de coses materials per demanar-vos. Això segur que m'ho podreu portar.

Vull un mòbil nou. El meu no funciona. No sé què li passa. Només rep trucades de gent que s'ha equivocat, fins al punt que ja he deixat de tornar les trucades que rebo quan no el tinc a prop (o sigui, sempre) perquè em contesta gent que ni tan sols sé qui són i que ni es recorden que m'han trucat. Tampoc funcionen bé els sms: només arriben sms d'una tal telefònica, que em promet moltes coses, però em sembla que no li he de fer massa cas.

Vull un ordenador nou. El que tinc ara no se n'entera. I només em porta notícies de feina. I altres correus que no vull rebre. En canvi no em porta cap missatge de la gent que vull saber què fan. Ha de ser culpa de l'ordenador, o de la connexió a internet. Així que vull un ordenador nou. I una connexió nova. O el que calgui perquè funcioni bé d'una vegada.

Vull un cotxe nou. El meu ja és bastant nou i està ple de bonys dels diferents accidentets que he tingut aquest any. Però, com que està tan ple de bonys, la gent s'espanta i no hi vol entrar. Estic segura que amb un cotxe nou i sense bonys ni ratllades no aniria sempre sola amunt i avall. Un cotxe nou ha de ser la solució.

Vull diners. No massa, però quants més en porteu, millor. Diners per convidar algú a fer un cafè. Jo ja beuré alguna altra cosa, m'és igual. Sembla que els meus diners no són bons, per convidar a la gent en general a fer un cafè. Segur que si els dic que són diners dels Reis Mags em diuen que sí, sense la típica excusa que tenen massa feina i tal.

Crec que ja n'hi ha prou. Us demanaria un pis o una casa nova, però crec que això ja m'ho compraré jo quan tingui prou diners. Però si voleu, també me la podeu portar.

Aquest any us sortiré una mica cara, ja ho sé. Però estic segura que tot això és el que necessito. Al cap i a la fi, vosaltres el que porteu són coses materials, m'equivoco?

Si no em porteu res de tot això, tornaré a deixar sortir a l'altra estranya. Ella diu que té raó ella. Jo dic que tinc raó jo. Encara ens deixareu a les dues sense el que volem, que m'ho veig a venir...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ais estranya, espero que et portin tot el que has demanat i més.. i a vegades tb porten coses immaterials? o no? aquestes les porten el papa noel aquell :P apa ànims! xiqueta!

Anònim ha dit...

Ai, imma... Em sembla que no, que no m'han portat el que he demanat. Però, en fi, és igual.