dissabte, 9 d’abril del 2005

Lila?

Aquestes coses només em passen a mi. Ja vaig dir un dia que jo no podia dir que fos ni rossa ni morena. El meu cabell és de color... va, és igual!

Fa un temps, la perruquera em va convèncer que em fes metxes (o reflexos, o com coi se n'hi digui, jo en diré metxes). Així que de tant en tant vaig a la perruqueria i me'n fa. Com que, a més, porto el cabell molt curt, cada cop que hi vaig me'l talla i el que hi havia de metxes desapareix i puc canviar si no m'agrada com estava.

L'últim cop vaig voler que em fes una cosa diferent. Em va fer unes metxes d'un color vermell. No es veien massa, i això estava bé. D'això en fa dues setmanes. I totes dues setmanes els cabells han estat del seu color natural, amb una mica de vermell.

Però això no concorda amb el títol del post, veritat? Bé, ara fa un momentet he anat al lavabo i al passar per davant del mirall he vist que les meves metxes vermelles s'han tornat liles! Però com pot ser que es tornin liles? Si jo no tinc el cabell blau! I diria que per fer lila es necessita blau i vermell. Ai, mare! I si jo ho he vist passant ràpid per davant del mirall és que es veuen. I per què m'ha passat justament avui, dues setmanes després de fer-me les metxes? I justament avui! (Aquest justament avui té a veure amb el post molta sort de fa uns dies). Sí, ja sé que apostava a que no apareixeria, però, i si apareix? I, realment, prefereixo que apareixi.

Em sembla que ara sí que necessito sort, perquè amb poc menys d'un dia, els meus cabells liles s'han de tornar vermells un altre cop. I, amb la meva sort, segur que demà m'aixeco amb els cabells blaus o alguna cosa per l'estil!