divendres, 8 de febrer del 2008

Maleïda cançó!

Fa uns anys, hi havia una cançó dedicada a una noia que es deia com jo que es va fer molt famosa. Era horrible. No m'agradava gens. No m'agradava la cançó, però tampoc m'agradava que tothom me la cantés, només perquè... perquè què? Quina forma d'agafar mania a una cançó!!!

Afortunadament, feia molt de temps que no la sentia. Ni per la radio, ni ningú que me la cantés. Però...

Ahir, tornant cap a casa, la vaig sentir per la radio. La versió en italià. La veritat és que la versió en italià encara té mitja gràcia, però en castellà no la suporto. Bé, ja és normal que de tant en tant surti alguna cançó antiga. No em vaig preocupar més fins que...

Fins que aquest matí l'he tornat a sentir. La versió en italià un altre cop. Comptant que aquesta emissora només l'escolto al cotxe i tampoc passo tantes hores al cotxe, i que no és una emissora que acostumi a posar cançons antigues... No, no pot ser. No pot ser que tornin a intentar posar de moda aquesta cançó. És massa casualitat que la senti dos dies seguits. No, no la vull tornar a sentir. I no vull que ningú me la torni a cantar.

Per què no em dic d'una altra manera? Per què aquesta cançó no la dedicava a una altra noia amb un altre nom?

No, d'acord, no m'enganyaré a mi mateixa. El pitjor de tot no és que la vulguin tornar a posar de moda. El pitjor de tot no és que algú me la canti algun dia (cosa que, ja he dit al principi, em fa molta ràbia).

No, el pitjor de tot és que... és que... El pitjor de tot és que se m'ha enganxat la punyetera cançó. No me la trec del cap. I a sobre, en castellà.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Noooooooooo! intenta oblidar-la ràpid! Que segur que si la posen tant a la ràdio és una de les odioses cançons d'estiu que se't fiquen al cap i no hi ha qui les treguiii! Quan la sentis al cotxe deixes anar el volant (tranquil·la, l'esperit sant conduirà per tu, si existeix... i si no, ho farà... la teva intuició, apa!), un dit a cada orella i: NANANANANANANNAAAAA i et vas autosuggestionant: no la sento, no la sento, no la sento...

Hi ha una cançó de Sau que es diu Laia i m'agrada molt ^^ A més, no diu el meu nom ni un sol cop dins la cançó, així tampoc tinc la sensació que me l'estan gastant :P

Anònim ha dit...

Laia, és que no puc!!! La tinc gravada al cervell i no hi ha forma de fer-la fora :-(

Si de cas, quan la senti al cotxe, canviaré d'emissora :-P

No és que em gasti el nom, és que... tu ho has dit, és odiosa!!! Tot i que no sé si és una cançó d'estiu.

Anònim ha dit...

Doncs... no sé de cap cançó que es digui Llum. Bé, seria Luz en castellà i en italià què seria Luce? :p
Això em recorda una ximpleria. Res, si el 21 de febrer et felicito, no em facis cas :p. És tot culpa d'una sèrie de TV que es diria que van confondre algunes cosetes

Anònim ha dit...

El pitjor de tot és que la cançó no te la puguis treure del cap i damunt sigui en castellà.

Anònim ha dit...

No hi ha cap cançó dedicada a cap Llum, Luz o similar? Curiós... :-P 21 de febrer? Què és el 21 de febrer? Ai, ara m'has deixat ben intrigada! (Acabo de mirar quan és santa Llum i me n'he emportat una gran sorpresa. És l'1 de juny. No sé si algú entèn la meva sorpresa, però m'he quedat a quadres).

Ja, Maria, si almenys se m'hagués enganxat la versió italiana...

Anònim ha dit...

Aquestes coses ja passen! de cop apareix el que no vols, com en el teu cas la cançó i no una vegada no.. sinó dues! espero que ara estiguis un temps sense escoltar-la! Salut!

Anònim ha dit...

De moment, no ha tornat :-)