dimecres, 15 d’agost del 2007

Semi-tancat

Ara fa 25 anys...

- Mama, vull anar a Amèrica!
- I tu per què vols anar a Amèrica, ara?
- Perquè allà ara és de dia i així no hauré d'anar a dormir!

M'ho explicava ma mare fa una estona.

Ara l'Einstein us explicarà una altra cosa:



No marxo ara mateix. Ni demà. Però crec que és hora de tancar la paradeta per vacances, almenys uns dies.

Me'n vaig aquí:



Intentaré no publicar res fins que torni. Només el post que ja tinc escrit. Però no prometo res, perquè potser tinc ganes de riure'm una mica de mi, o d'animar-me, o... qualsevol cosa. Tot i que potser no tingui connexió i no pugui ni publicar el post que ja tinc escrit...

El que sí que no faré serà passar-me per casa de ningú ni contestar cap mail que em costi més de 5 minuts contestar.

Fins d'aquí a 15 dies!!! (O potser una mica menys, o amb algun parèntesis, o...)

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Reina del meu cor gaudeix d'aquestes vacances, passa-ho el millor que puguis, surt, emborratxe't, fot un bon polvo i desprès ens ho expliques tot, tot i tot!!!!!!!!!, jajajajjajaja.

De tot cor, dessitjo que t'ho passis molt i molt rebé :-)

Un pedazo d'abraçada ben gran i molts petonets dolcets!!!!!!

Anònim ha dit...

Lluna tia, no et vull fer la pilota, però és que m'hi obligues, és que fins i tot per acomiadar-te escrius un post que m'encanta, quina gràcia l'Einstein! I la resta, l'illa, que diguis que no vols anar a dormir... m'encanta, de veritat.

Estic tranquil perquè sé que estàs malalta i no compliràs el que dius, aquest blog és com l'anell únic, alguna cosa t'hi atreu... i a nosaltres també... mi...tessssssoooooooroooo....

Fora conyes, que t'enyorarem, vagi molt bé per allà, i fins la tornada.

Anònim ha dit...

Que vagi molt bé Lluna, et trobaré a faltar.

Un petó molt gros.

Anònim ha dit...

Ei, Lluna que vagi molt molt bé! Et trobarem a faltar, però m'estranyaria que en 15 dies no caigués un post o altre

Anònim ha dit...

Coi, Jo Mateixa, quina energia! Jo no m'emborratxo, jo no bec alcohol. Però ja intentaré passar-m'ho el millor que pugui...

Gràcies, XeXu, pel que dius. I molt bo, això de l'anell únic :-)

Gràcies a tu també, Boira, tornaré aviat.

I gràcies també Tirai. Mmm... com a mínim un caurà. Però...

A tots els que heu passat per aquí en general: no contesto mails de més d'un paràgraf, contesto comentaris ràpids i encara no marxo, però aviat marxaré... Com ja m'heu dit, és molt probable que faci algun post. De fet, algun en tinc en ment. Però no seran els posts del tipus del que hi ha just a sota d'aquest, sinó més posts del tipus "m'han preguntat quina hora era i jo he contestat que estava molt bé", o "ja he arribat, no m'he perdut pel camí, però he fet de les meves amb... bé, si sabés què hi posaria, ja no li posaria, perquè evitaria de fer-ho abans de fer de les meves". Buf, que m'enrotllo massa. Que si estic d'humor, explicaré com em va (o no), però no hi haurà més posts a part de posts explicant coses d'aquest estil. I ja paro!!!

Anònim ha dit...

Bon viatge! Espero que hi trobis tranquil·litat i molta energia, a la teva illa.

Anònim ha dit...

Gràcies, Jordi Jordi. Crec que necessito això que dius (totes dues coses).

Anònim ha dit...

Bones vacances... Per cert, on és aquest lloc on vas???

Anònim ha dit...

Gràcies, Yeral.

L'illa està a 4 vehicles voladors de l'aeroport de Barcelona. A més d'un dia de viatge des de casa...

Anònim ha dit...

Per cert, acabo de mirar la previsió meteorològica. En aquest moment començo a estar nerviosa del tot. He assajat 50 vegades, i ho clavo, almenys de temps. Això vol dir que allà em sobraran uns minutets...

Segons diuen les previsions, ha estat fent sol tots els dies, i el dia que arribo comencen a haver-hi núvols. I després, tempestes fortes. Que acabaran el dia que marxo. El dia que torno, tornen a preveure sol radiant...

Anònim ha dit...

No pot haver-hi el Sol gaire a prop, amb la Lluna per allà.

Anònim ha dit...

Molt agut, XeXu, però el sol i la lluna també estan aparentment a prop, a vegades. Per exemple, als eclipsis...

Anònim ha dit...

vaya peaso viatge !!! ... salut

Anònim ha dit...

Peaso viatge? T'ho explico demà (o demà passat, és que em perdo), quan arribi a l'hotel que encara no és el meu destí, 27 hores després d'haver sortit de casa? O quan m'aixequi al dia següent (o al mateix dia, jo què sé), després d'haver dormit 4 o 5 horetes per continuar el viatge, per arribar just a temps de posar-me on m'he de posar i tenir 8 hores ocupades amb coses que m'he de concentrar? (Gran cosa, després de no haver dormit...)

Peaso viatge, sí. Vaig a fer la maleta, que no sé què posar-hi, però com que no tinc roba (roba que em vagi bé, vull dir, ja sé que és molt trist), suposo que hi posaré tot el que tinc, esperant no fer curt.

Demà, a aquestes hores, només veuré mar, cel i potser núvols. I el sol. I em recordaré de l'Anna i el seu "és que tu, si no travesses l'Atlàntic, no estàs contenta".

Ja queden menys de 12 hores perquè soni el despertador.

Anònim ha dit...

Doncs ara sí, Lluna, molt bon viatge i que tot surti bé per allà. Encara no has marxat i ja se't troba a faltar, no m'acostumo a no veure un post teu cada cinc minuts... no és una crítica, és el mono

Anònim ha dit...

Aquest post acabarà tenint el rècord de comentaris, tant explicar-hi coses jo i no fent cap post.

Gràcies pel que dius, XeXu. Espero que sí, que el viatge sigui bo i que tot surti bé. Intentaré a veure si puc publicar el post d'aquí a 4 dies, però no sé si podré.

De mentres, ara mateix tenco l'ordenador. No tornaré a tenir connexió com a mínim fins d'aquí a 1 dia i mig. I, encara que en tingui, crec que em tiraré a sobre del llit, a intentar dormir les poques hores que tindré de son. D'aquí a dos dies i mig, potser tindré internet i llavors, potser, dic alguna cosa (o no).

En qualsevol cas, el blog resta mig tancat, o tancat del tot (depenent de les possibilitats de tenir internet) fins d'aquí a una setmana i mitja.

Bona setmana a tothom!!!

Anònim ha dit...

Ei! te una semblança sospitos amb:

http://www.marthas-vineyard.com/

Quin pijeriu! :-)

Anònim ha dit...

Lem, a veure si t'hauré de picar la cresta :-)

Ni idea d'on és, ja m'ho miraré quan torni, o demà. Avui estic massa cansada i tinc prou ficades de pota per fer un post diari fins a final d'any!!!!