divendres, 24 d’agost del 2007

Plou

És tard. Estic cansada. I plou.

M'he passat les dues últimes hores treballant. No treballant dur, però sí fent coses necessàries, d'aquelles feines que s'han de fer un dia o un altre.

Feines que s'acaben amb una cosa que ha de fer l'ordenador, que llavors em portarà més feina, però l'ordenador no es pot parar mentre fa la feina.

Estic cansada. Hauria de posar-me a dormir. Demà serà un dia llarg. Potser demà passat ho serà més, però demà serà llarg.

Avui havia promés a la Maia que li deixaria fer el post, però... s'ha quedat adormida esperant. Possiblement, jo també em quedi adormida esperant...

M'encanta que plogui. M'he mullat una mica tornant, però m'encanta mullar-me. Però el que més m'encanta és estar a dintre a casa (o en una habitació d'hotel) sentint com va plovent. I plou de la manera que més m'agrada. Poc a poquet, però tinc una canal a prop, així que vaig sentint caure l'aigua.

La fressa em relaxa i encara em dóna més sensació de son. Però no em puc adormir, perquè el trasto pensa. Quan acabi, tancaré sense mirar si tot ha anat bé, ja ho miraré demà. Total, si ha anat malament, no ho repetiré, almenys no avui.

Plou. I m'encanta.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Últimament, els posts que fan tenen aquell punt d'alegria genial!
A mi, també, m'agrada mullar-me i sentir la fressa (no faig servir la paraula, però m'agrada) de la pluja

Anònim ha dit...

també m'agrada la pluja ... molt, però malauradament, aquí, no plou !!! ... salut

Anònim ha dit...

Tenen alegria? Segur que és casualitat :-) De fet, ara acabo de rebre un future me d'aquests que m'envio de tant en tant. Segurament, m'hauria d'haver deprimit, perquè el vaig enviar fa un any, i en ell deia que havia d'haver aconseguit unes quantes coses, i en comptes d'haver-les aconseguit he anat enrere. Però no m'ha afectat el més mínim (ja veurem quan torni, amb la d'hores que tindré per pensar...)

No plou, allà? Tenia la sensació que des de casa m'havien dit que sí, que plovia molt, allà.

Anònim ha dit...

Ara resultarà que a tothom li agrada la pluja, i després tothom va darrera el sol com desesperats. Bé, tant és. Sigui com sigui i sigui pel que sigui, m'alegro que et sentis còmode i estiguis bé, ens arriben bones notícies de tant lluny.

Anònim ha dit...

Caram, que no descanses ni quan fas vacances? Com que dius que treballes... A mi la pluja també m'ajuda a relaxar-me i adormir-me si estic esgotada. És com si les petites gotes de pluja anessin tancant poc a poc les parpelles, poc a poc fins que ja són avall de tot, el relax és total i la son ens ve a visitar... Una abraçada!

Anònim ha dit...

veig que has marxat, i que ja has tornat... i que t'has mullat i que t'ha agradat fer-ho...

quines coses, amb aquestes paraules em sento més tu que jo...

ara, que a mi potser m'agrada més escoltar la pluja, i mirar-la per la finestra, que notar-la a la vora dels pantalons

;)

Anònim ha dit...

Jo també m'he mullat avui, dorm bonica, dolços somnis.

Un petonet ben dolcet :-)

Anònim ha dit...

XeXu, jo sempre he dit que m'agradava la pluja. I fujo del sol... Però avui m'ha tocat massa el sol i això que no en feia. Ja sóc oficialment una gamba :-(

Laia, és que no estic de vacances! He treballat moltíssim, aquesta setmana!

aina, encara no he tornat. Què més voldria, jo, ara! Demà m'esperen gairebé 24 hores d'aeroports. Per sort, dormo en un hotel al costat d'un aeroport (5 minuts a peu), però arribo a Barcelona, i encara em quedaran un parell d'hores després fins a casa...

Gràcies, Jo Mateixa! Ara suposo que ja m'hauria de posar a dormir. Ja sóc més allà que aquí... Però... bé, ara faré un post :-) o d'aquí a una estona...