dimarts, 7 d’agost del 2007

Per què?

Per què les meves ulleres les posen amb un model masculí?

Per què m'agraden tant les tempestes d'estiu, llamps i trons, i l'olor de la terra mullada?

Per què aquest matí l'autopista anava tan plena en direcció a Barcelona i no hi havia cotxes en direcció a Figueres?

Per què aquest matí, quan he pujat al cotxe, he pogut escollir entre 5 ulleres diferents per posar-me?

Per què el gos s'escapa just el dia que el treus a passejar i acaba de ploure? Just el dia que no pots saber on és per on hi ha la fressa al mig del bosc, perquè tot el bosc està ple de fresses de gotes que cauen dels arbres?

Per què si anar de Girona Nord a Girona Sud és gratuït, no val el mateix anar a Barcelona si agafes l'autopista a Girona Nord que a Girona Sud?

Per què, just quan arribes a casa a l'hora de dinar i vas a menjar-te l'última cosa que havies de menjar-te abans de dissabte, veus que s'ha fet malbé? I per què just en aquell moment sona el timbre, i és el dels congelats, que ve a vendre, i tu en comptes de comprar-li alguna cosa, li dius que no?

Per què quan mires pel retrovisor sense ulleres no veus res? Bé, jo no veig res. El retrovisor és a prop, no hauries de veure les coses com si miressis a prop? Aleshores, per què sense ulleres no es veu res del que hi ha lluny? Si el retrovisor és allà mateix! Passaria el mateix amb un telescopi?

Per què, quan el timbre comença a sonar, sona tota la tarda seguida?

Per què les meves ulleres porten la marca tan visible? No me'n vaig adonar quan me les vaig provar...

Per què escric a aquestes hores? Ah, no, que aquesta la sé: perquè ahir va tronar tota la tarda-vespre i no vaig poder engegar l'ordenador. I em vaig quedar sense llum, vaig anar a dormir aviat, i m'he despertat a mitja nit, quan ha tornat la llum i s'ha engegat la radio...

Per què quan portes les noves ulleres de sol i rius, les galtes et toquen a les ulleres?

Per què mirant si podia ajudar algú amb un dubte vaig descobrir que el blogger incorpora unes enquestes per defecte i em moro de ganes de posar-ne una? I de fer-li una nova cara al blog?

Per què faig més preguntes de per què que una nena de 3 anys?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial la pregunta del retrovisor! I la de les galtes! Ja veig que les tempestes d'estiu et senten tant bé com a mi

Anònim ha dit...

Ostres, és que això del retrovisor em té realment intrigada. Algú sap per què?

I la de les ulleres... no sé si és que tinc moltes galtes o és que li passa a qui porta aquestes ulleres...

I sí, les tempetes d'estiu m'encanten!

Anònim ha dit...

A les 4h de la matinada, mira, per un dia que jo trio anar-me'n a dormir més d'hora... És clar que per mi llevar-me abans de les 8h quan estic de vacances és d'allò més impensable.

És un gran post, amb preguntes molt interessants, de les quals poques en sabria respondre, però bé, ara ja sabem quina cara fan les teves noves ulleres, i trobo que les de sol són molt fashion. I si et toquen les galtes a les ulleres, no serà perquè tens un somriure d'orella a orella? Tant de bo sigui això.

Anònim ha dit...

Jaja! Jo a les 4 de la matinada i tu abans de les 8 del matí. Però saps un secret? Jo ja no he tornat a dormir...

Les ulleres de sol semblen el que no són... però sí, estan molt bé. El que passa és que, amb les ulleres, s'han de veure posades, o sinó no te'n fas una idea.

M'ha agradat això del somriure d'orella a orella. Potser sí :-) (no, de veritat, tinc la cara rodoneta, i a la que ric, pugen).

Anònim ha dit...

Serà que ets una xafardera?
:-)
Molt bona la del retrovisor. Però segur que saps la resposta. Veus bé el retrovisor. No el que s'hi reflecteix (que està lluny).

Anònim ha dit...

Uix quantes preguntes! Jo diria que a les quatre de la matinada és una hora en la que el cap dóna massa voltes i suposo que vas posar tot allò que se t'acudia...

I si allò t'ho havies de menjar abans de dissabte és normal que s'hagi fet malbé... Suposo que vas dir-li que no al dels congelats perquè com que tots aquests de venda a domicili són tan pesats, és instintiu esbandir-los de pressa...

Ah! I a mi també em toquen els galtes a les ulleres i m'agrada l'olor de pluja :P Una abraçadaaa

Anònim ha dit...

No hi veig bé pel retrovisor perquè sóc una xafardera? :-)

Ara seriosament, entenc això del retrovisor, que en realitat estic mirant lluny, i que per això veig borrós si no porto ulleres, perquè l'únic que faig és mirar allò que es reflecteix, i si està lluny, he d'enfocar lluny, per dir-ho d'alguna forma. Però a que qui no té miopia no s'ho havia plantejat mai que no es veia bé el retrovisor sense ulleres?

Tot i que la pregunta del telescopi anava seriosament. En el cas d'un telescopi, jo veuria el mateix amb ulleres que sense? Perquè no és un reflex com el del vidre del retrovisor, però d'una forma o una altra, estic mirant lluny? O estic mirant a prop? Amb les càmeres de fotos de tota la vida, necessito les ulleres per mirar pel foradet, però amb les digitals, no. Depèn del tipus de telescopi? Tenia raó ma mare el dia que miràvem amb un telescopi el graduàvem dues persones amb una miopia similar (i anàvem sense ulleres) i ma mare deia que no ho veia bé?

Laia, sí, moltes preguntes. Però fer-se preguntes és bo.

Al del congelats jo sempre li dic que no per sistema. Ma mare els compra coses, perquè la botiga on venen congelats més propera està a uns 5-6 quilòmetres de casa, i tot el que és congelat, si ens ho porten... Però més que res ho deia perquè li podia haver demanat qualsevol plat precuinat que m'hagués pogut menjar en pocs minuts i no haver-me de posar a cuinar... Bé, tampoc em vaig posar a cuinar, però en fi.

Quina son que tinc avui!!!

Anònim ha dit...

Ja t'ho he dit algun cop eh...penses massa, pero m'encanta que ho facis tant sovint!!!!! :-)

Si les ulleres de sol de la foto son les teves son super fashions nena, estaràs monisima!!!!!

Nomes respondre a la última pregunta que has fet...per que en el fons, la LLuna petita està viva i te sentiments i de tant en tant be de gust ser petit de nou i fer un munt de preguntes!!!!, jejejejeje.

Petons princeseta!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sí que penso massa, sí.

Jaja! Les ulleres de sol són maques, sí :-)

I sí, segurament la Lluna de 3 anys segueix viva dins meu i continua preguntant-se el perquè de tot plegat. Però, de qualsevol forma, jo sé que, si no em preguntés pels perquès, em tornaria majara. M'he de fer preguntes i intentar contestar-les. I així anar aprenent. Em sembla que ho necessito.