divendres, 25 de maig del 2007

Moments

Divendres al vespre. Em disposo a anar a llegir una estona abans d'anar a dormir. I, de cop, em sento petita, burra, càndida, idiota... Em quedo a casa, perquè no tinc res millor a fer, perquè no tinc ningú a qui trucar, perquè, suposo, en definitiva sóc una antisocial.

I em venen moments al cap. Moments bons, moments dolents. Moments divertits, moments en els que em voldria amagar. Moments, al cap i a la fi.

Em venen al cap perquè em vull oblidar de ser com sóc. Perquè em sento tan idiota! No, si jo sempre callo, però hi ha gent que, no sé per què, tenen el do de fer-me xerrar. I jo explico i explico... i llavors me'n penedeixo. I sé que me'n penediré tot el cap de setmana. Potser més i tot.

...

- Escolta, em sembla que ahir em vaig deixar alguna cosa.
- Jo no he trobat res.
- Ah. Bé, és igual, deixa'm mirar.
- Ho has trobat?
- No.

- Escolta, que ahir ell va perdre...
- Sí, ja ho sé, acaba de venir.
- Ha vingut?
- Sí, ara mateix.
- Però si ho va fer servir DESPRÉS d'estar aquí. Per què ha vingut?

...

- Bé, jo me'n vaig.
- Sí, jo també, que ja és hora.
- Vinga, adéu.
- Ei, que em portes?
- Sí, és clar.

- Vinga, puja.

Ai! Ara que trec les coses del seient de l'acompanyant em recordo que...


...

- Si m'adormo, em despertes a Caldes.
- D'acord!
Tio, però què vols??????? Som a Sils i ara et poses a dormir????? I resulta que jo t'he de despertar? Jo, que només et conec de veure't pel tren... Va, no t'adormis.
- Mira, m'he despertat sol.
Ja et val...
- Adéu, Lluna.
Eh? Espera, no baixis! Qui ets tu, i de què em coneixes??????

- Ei, mira, la noia del tren.
- Jaja, que simpàtic.
Nota mental: recorda't de mirar on va, per veure qui coi és.
- Què, em despertaràs quan arribi a Caldes?
A sobre acollona! No et fot!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No se si he entès be els diàlegs... pero la brometa aquesta de "desperta'm quan arribi a Caldes" té la seva gràcia. Potser el pots trucar a les 5 del matí mentre dorm i dir-li: "Ets a Caldes, per això et desperto!". Es broma eh? Jo no ha faria això... (o si :-)

Anònim ha dit...

Era en un tren, en direcció a Girona. L'estació de Sils i la de Caldes estan separades per 5 minuts, si és que hi arriba. A Sils, va agafar, es va posar a dormir i em va dir que si s'adormia, a Caldes el despertés.

I no el puc trucar a les 5 del matí, més que res perquè no tinc el seu telèfon!

Anònim ha dit...

Estic una mica confós, parles tota l'estona de la mateixa persona? Tinc la impressió que no, pels altres posts teus que enllaces, però estic despistat. Bé, una mica penques el tio aquest del tren, especialment si no el coneixes de res...

Anònim ha dit...

Són tres persones diferents.

Aquest del tren... en principi ens coneixíem de vista, i ell em coneixia pels noms i cognoms. Vull dir que, en principi, jo l'hauria de conèixer...

Anònim ha dit...

M'he perdut, he llegit els posts anteriors i no se, tenia la sensació d'haver-ho entes però en arrivar al final m'he perdut, que burra soc no?

A veure, el primer amb el que parles es un company de feina amb el que habiualment no hi mantens contacte i que, digue-m'ho aixi, sembla que l'hi agrades, si no de que tant entrar i sortir sense tenir-n'he necessitat, vaig be??

El següent ja es més xungu, convides a un desconegut del tren al teu cotxe??, sense tenir cap mena de referencia d'ell??, que ets sado masoquista o que?? que vols que et fotin un sustu??

M'ho aclareixes, por fi?????

Bon finde guapissima!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Era un post per mi, però ja veig que no s'entèn massa bé.

El primer és un misteri. Però hauries d'haver vist la cara del seu jefe quan li vaig dir que havia passat primer (quan en principi no hauria d'haver passat).

El segon i el tercer són persones diferents. El segon és una persona que conec des de fa molt de temps, i que viu a un quartet d'hora de distància d'on érem. Com que jo marxo en cotxe, si ningú el ve a buscar, el porto a casa.

I el tercer... el tercer és un desconegut del tren, que si no fos tan despistada, hauria de ser conegut. Un desconegut amb qui demà segurament ens veurem les cares. Per això em va venir al cap l'episodi del tren.

Bon cap de setmana a tu també!