dimecres, 2 de maig del 2007

Doctor, doctor!

Doncs sí, al final he anat al metge. Un metge que no em coneixeria de res, si no fos perquè el seu nen és alumne meu. I sí, he dit nen, perquè el nen és petit. De fet, ni ell em coneix, ni l'anterior metge, ni el d'abans de l'anterior...

Són coincidències que fan gràcia, com el dia que vaig conèixer a la mare d'un noi a qui dóno classes particulars i vaig descobrir que havia sigut infermera del meu dentista... És clar que en els llocs on hi ha poca gent, aquestes coses són molt normals.

M'ha fet gràcia que encara hi hagués el mateix quadre a la paret. Aquell quadre que estava penjat allà quan hi anava que era petita i el metge que hi havia quatre metges abans que aquest feia el mateix que ha fet aquest: fer-me obrir la boca a veure si tenia angines.

No ha canviat res a la consulta en tots aquests anys. Només que ara hi ha un ordenador...

M'ha mirat i ha dit que res, que això que em costipi tan fàcilment només són ratxes. Ratxes????? Em vaig passar tota la setmana santa xunga! I ja és el tercer d'aquest any, només que no n'hi havia hagut cap de tan gran fort fins ara.

I que apa, que és la grip, que m'estigui uns dies al llit (com si fos tan fàcil!) i que si no se'm passa, que hi torni.

I és que jo, al llit, no m'hi sé estar...

Apa, vaig al sofà a mirar la tele. Acabo de descobrir una de sèries que no havia vist mai... Però com que en sento parlar, gairebé ja sé de què van totes.

Tornaré per aquí. I és que encara que no em pugui concentrar, si no faig res, m'avorreixo... I si faig algo, em marejo, com ara.

En fi...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

apa, lluna , cuida't!

Anònim ha dit...

Buenooooooo, valeeeeee, almenys sabem que tens la grip i ara que??, doncs permete'm però et seguiré dient que et cuidis (ja no et dire que vagis al metge), però si que facis bondat i cas al metge.

Mira de fer una mica de descans del Bloc (es dur, ho se, quant un hi està enganxat es dur), però ho necessites per posar-t'he millor, dorm i descansa cony, qui pogues, a mi demà segurament em donen l'alta i dilluns a pencar, cagunlaputa!!!!!!!!!

PD: Es poden pasar microbis per els Blocs??, m'encomanes una micona de grip??, però nomes una micona eh!!!!

Petonets moooooolt dolcets al front, a veure si la febre marxa del tot :-)

Anònim ha dit...

Sí, noies, ja em cuidaré. Ara mateix vaig a dormir (més que res, no m'aguanto dreta).

Descans de bloc? Segurament l'hagi de fer, però és que em distreu...

Et passo tots els microbis que vulguis. Sempre i quan m'abandonin a mi!

Anònim ha dit...

Mirant pel teu bé et diria que descansessis de tot, que facis bondat, i que si cal, no escriguis aquí fins que estiguis millor, però si alguna nit entro al teu blog i no hi veig un escrit nou, pensaré que t'ha passat alguna cosa i m'espantaré. Cuida't molt i posa't bona, jo et vetllo per les nits.

Anònim ha dit...

Jaja! No et pensis que m'ha passat res si no publico res, que jo he passat dies sense dir res, eh! Que no escric cada dia. O potser sí?

I sí, ja veig que tu dorms poc. Avui (per fi!) he aconseguit dormir... Segur que he dormit, com a mínim, el doble que tu.