diumenge, 20 de maig del 2007

Color d'ulls: marró

No és el primer cop que penjo aquesta foto. De fet, la foto no era només de l'ull. Era una foto de tota la cara, que em vaig fer després de passar tota una nit en un tren, sense dormir. M'havien pagat el viatge, i l'estada allà on anava. Nou dies en un hotel dels bons, a temporada gairebé alta, en un lloc de la costa.

Recordo aquell viatge amb alegria, pel que significava, però també amb tristesa alhora.

I aquí està el meu ull, que m'ha recordat que sempre havia sigut marró. Des que era petita, i al cole ens van fer mirar un dia els ulls i dir de quin color eren. "Marró", va dir la nena que s'asseia al meu cantó. I jo vaig agafar la llibreta i vaig escriure: "Color d'ulls: marró". I sempre més he cregut que eren de color marró.



Bé, sempre no. Els meus ulls plorosos són verds. No he entès mai perquè canvien de color. Algú potser en tingui la resposta, però si els meus ulls són verds quan ploren o han plorat, prefereixo tenir-los marrons.

Només dues persones m'han dit que els meus ulls són verds. La nena de l'altre dia, i la Clara, als comentaris.

Si hagués d'omplir un formulari, ho tindria molt clar. "Color d'ulls: marró". Al cap i a la fi, quina importància té, el color d'ulls?

Té la importància d'un post xorra, fet per fer baixar l'anterior, ja que no tenia ganes que es quedés el post anterior a dalt de tot durant quatre o cinc dies. Així, durant quatre o cinc dies, hi haurà un dels meus ulls marrons.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I que tenen de dolent els ulls marrons? No importa tant el color com el que aquests ulls expliquin. A més, encara que la foto és pixelada, sembla que els tens molt clarets, color mel diria jo...

Anònim ha dit...

L'estat anímic canvia la mida de la pupil.la i de vegades el color dels ulls! Per això els traficants de diamants porten ulleres fosques. Per impressionar, però també per evitar que el venedor noti que la pedra els interessa i augmenti el preu en veure com la pupil.la es dilata o el color es modifica.
(Mira, ja tinc tema per un post)
:D

Anònim ha dit...

Para el carru mossa que els meus ulls son marrons eh!!!!, be de fet un bon amic em va dir que tinc els ulls color CocaCola...i em va agradar que m'ho digues per que els podia haver comparat amb qualsevol altra cosa marró...lleig si ho haguès fet :-P

Marrons, verds, macus i tendres, aixi son els teus ulls, be, un ull...l'altre es igual de macu???? :-)

El finde be princesa????

Petonassos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo els veig de color mel, però conec uns ulls semblants als teus i sé que poden agafar una tonalitat verda en determninades circumstàncies; de fet, tal com estic mirant jo la imatge, la teva part dreta i inferior-dreta té aquest to, qüestions de llum, potser.

Anònim ha dit...

No tenen pas res de dolents, els ulls marrons, XeXu. Tots els ulls són macos!

Dan, sabia això de la pupil.la, però no això del color dels ulls! Ja miraré si has fet el post (he estat un parell o tres de dies una mica desconnectada...)

Jo Mateixa, et dic el mateix que a en XeXu, els ulls marrons són macos! I bé... jo és que només en tinc un, d'ull :-) Jaja!

Ui, pere, la imatge és molt dolenta. Això passa per agafar una imatge petita i fer l'ull gran... Tot i que, a través de l'ordenador, és difícil dir de quin color són exactament!

Anònim ha dit...

hosti tu, acabo de llegir el teu post i sóc tan xafardera que no puc fer res més que córrer cap al penúltim!
(espero que no sigui una trampa enganya babaus)

Anònim ha dit...

Ai, no ho hauria d'haver fet, això de posar que era per tirar a baix el penúltim...