dijous, 20 de gener del 2005

Quants diners portes a sobre?

Avui he hagut de deixar el cotxe molt lluny de l'estació. Quan tornava cap al cotxe, a falta de cap més distracció, m'he posat a pensar. I he intentat comptar tots els diners que duia a sobre... I m'he espantat.

Comencem per la roba: un jersei de 15 euros (baja, això era barat) i uns pantalons de 40 euros. Els sostens són cars, com tots els que tinc, perquè a més talla, més preu. Els que portava avui, devien costar uns 90 euros. Avui portava unes calces: uns 6 euros. Mitjons? No tinc ni idea... posem-hi 5 euros? Unes sabates de 30 euros. I una jaqueta, que aquesta sí que és cara, de 120 euros. En total, 306 euros en roba. Per fer números rodons, posem-hi 300 euros...

Continuem per les "joies": unes arrecades comprades al mercadillo, però de plata, uns 15 euros. Un anell de plàstic que em vaig comprar també al mercadillo: 3 euros. Un anell que em va regalar ma mare per reis, que és de vidre de no sé què i que els havia vist a uns 10 euros. Una cadena d'or que em va regalar la meva àvia quan vaig néixer: uns 30 euros. Un penjoll que em va regalar ma mare fa uns anys, que és d'or, 60 euros. Un braçalet que també em va regalar ma mare (quina mare que tinc!!!) fa anys i panys, però que és d'or blanc, uns 80 euros. I un rellotge que també em va regalar ma mare, 120 euros. Total? 318 euros. Com que abans hem tirat cap avall, tirarem ara una mica cap amunt... uns 325 euros.

I després, tota la resta que porto a sobre: unes ulleres graduades, que em van costar uns 40 euros; un bolso del mercadillo, que em va costar 8 euros; un mòbil passat de moda quan el vaig comprar, uns 30 euros; un moneder amb uns 20 euros més calderilla, posem-hi que hi porti uns 30 euros; el moneder, tot ple de tarjetes i carnets que em costarien un ull de la cara si els perdés, però que no comptaré el preu, uns 20 euros; un llibre per llegir al tren, 6 euros; un abonament pel tren, 43 euros. I crec que això és tot. Això suma la friolera de 177 euros. Posem-li'n 175.

En total? Doncs avui portava uns 800 euros a sobre!!! Quan de temps he de treballar per guanyar 800 euros? Val més que no ho compti!