dijous, 25 de desembre del 2008

Una vareta màgica

Hi ha una cançó que és de les indiscutibles al meu mp3. Quan, a l'estiu, fa molta calor, i la sento, somric. Quan al gener, o al febrer, la sento, penso que queda molt perquè torni a ser la seva època. Però la deixo i somric. I quan arriba la tardor, penso que ja aviat serà el seu dia. I també somric.



Quan vaig recuperar els posts antics, també vaig recuperar les etiquetes antigues. I una d'elles era "si tingués una vareta màgica (i la sabés utilitzar)".

Si avui tingués una vareta màgica i la sabés utilitzar... crec que faria moltes coses. O no, no en faria cap. Perquè la màgia sol venir sola, sense que ningú la cridi. Sense que ningú l'invoqui.

La màgia sol venir per portar-nos el que volíem, o fins i tot el que no sabíem que volíem. O de la manera que no sabíem que ho volíem.

Avui no vull estar enfadada amb ningú. Ni avui, ni demà, ni tot el que queda d'any. Fa uns dies em vaig proposar fer somriure cada dia a una persona, com a mínim. De moment, ho estic aconseguint.

Si tingués una vareta màgica, faria que tothom fos feliç, però tothom sap trobar la seva felicitat sense una vareta màgica. Sense que ningú li digui com. Trigarà més, o menys. Però la trobarà.

I, ara sí, fins al 2009!

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Ara sí, fins el 2009? Que vagi molt bé la cursa de Sant Silvestre si la corres i tot!
Un post ben optimista, me n'alegro! Si tingués una vareta màgica... buf... no sé faria moltes coses o potser com tu, potser no em faria cap.
Per la meva part, dic una cosa que no té a veure amb el post, però bé, aquest any sembla que em tocarà anar a nous llocs. No sols ho dic pel cotxe (ara, com passi alguna cosa que faci que no sigui possible no sé pas... n'hauria d'haver parlat quan ja el tingués) sinó, també, perquè dilluns em vaig haver de comprar unes bòtes noves perquè les velles s'havien trencat de la sóla i no sé quants anys feia que les tenia, però diria que 5 com a mínim, no crec que aquestes em durin tant, però són còmodes i em van sortir bé de preu! A veure on em porten les bótes i el cotxe! (perdó pel rotllo persona i que clarissimament no té a veure amb el post)

Llum ha dit...

Unes bótes noves? Doncs a fer-les sonar alguna nit!!!

Ja veurem què faig amb la cursa de Sant Silvestre! Ah! I això era perquè, ara ja sí, aquest és l'últim post de l'any (o no! ;-) )

Laia ha dit...

Bé, doncs avui dia 26 has aconseguit també fer-me somriure a mi :) M'agrada molt la cançó!!!

Que et vagin moooolt bé tots els projectes que tens pendents abans d'acabar el 2008, i que comencis el 2009 amb un super-post com el d'aquest any... que encara me'n recordo :) segur que la Llum guerrera tornarà a encetar un nou any amb la mateixa força!!

Llum ha dit...

Gràcies, Laia! Intentaré que sí, que em vagin bé :-D

Llum guerrera? Mmmm... Sí, però crec que m'agrada més la que no ha de ser guerrera perquè està contenta ;-)

Anònim ha dit...

Si tinguessis una vareta màgica? Però si ja la tens! No te n'havies adonat? Fixa-t'hi bé, fas meravelles!
Una abraçada i bon any.

zel ha dit...

Bufona, m'has fet somriure també a mi...Si és que ets un sol...una lluna, va....

Et desitjo el millor del món...
Nosaltres tristois, ja saps, encara no fa dos mesos, i sembla que fa tota la vida que he perdut el pare...

Jo Mateixa ha dit...

Cuca, a mi aquesta cançó també em fa somriure...si ja ho dic jo que ens assemblem molt tu i jo :-P

Que acabis de passar molt bones festes, una abraçadota ben gran i molts petons!!!!!

Llum ha dit...

Tinc una vareta màgica, gripaublau? Tu sí que m'has fet somriure! Bon any!

Gràcies, zel.

Bones festes també, Jo Mateixa.

Anònim ha dit...

Bon any nou! Vas fer la Sant Silvestre? Jo vaig fer la de bcn. Segur que la de Girona no està tant massificada i esta molt menys "corteinglesitzada" que la d'aqui! :-)

Llum ha dit...

Bon any, Lem.

No, al final no vaig córrer la Sant Silvestre... no em trobo massa bé :-(