dijous, 11 de desembre del 2008

Diners

Estic millor. Ahir vaig anar a dormir a les 9 (em fa vergonya i tot). Ara són les 6 del matí i fa estona que dono voltes. L'esquena em mata, la cremada segueix tenint molt mala cara i tot jo estic fatal. Però estic millor que ahir i suposo que ja és alguna cosa.

També estic millor econòmicament. La jo tramposa ahir només es va gastar 60 euros. Vaig comprar-me una ampolla gran d'aigua amb gas que, com que no m'agrada i a més estava calenta, va complir dos objectius: no en vaig beure gaire i, al ser amb gas, feia que no em baixés la pressió. A migdia vaig caure i em vaig comprar un Nestea. Però només un en tot el dia. Vaig dinar, i vaig sopar. Em vaig comprar una bossa molt xul.la: "Un gatto non dormirebbe mai su un libro mediocre". I un clauer. I una gorra-visera (és que, com que tinc poc cabell, també m'havia cremat el cap). I un llibre.

Sense fer trampes, vaig gastar 130 euros, però 70 els vaig pagar amb la tarjeta i aquests no compten a l'hora de mirar els diners que em queden. Vaig comprar tot de samarretes per portar a la gent. Buf... Com odio comprar coses per la gent, que després no en farà cas, però que si no els portes res s'enfaden. M'agradaria poder ser lliure i comprar només aquelles coses que sé que faran il.lusió, com el llibre de pasta per ma mare. Aquest cop li ha tocat a ella, a Brasil li va tocar al meu pare. Però, no sé, el protocol és el protocol, i com l'odio!