divendres, 9 de desembre del 2005

Això del prepagament del ciber és un rotllo. L'altre dia la mitja hora se'm va fer curta, per culpa de l'espai, que no funcionava. I avui... avui porto 10 minuts aquí i ja marxaria. Però coi, ja que he pagat, almenys hauré d'aprofitar el temps fent alguna cosa de profit. De fet, podria dedicar-me a llegir mails, perquè segons sembla en tinc uns quants esperant, però no en tinc ganes. Podria fer com ahir i copiar algun post que tinc escrit, però tampoc en tinc ganes. Podria fer alguna cosa de profit, però tampoc en tinc ganes.

Estava decidint si anar a la ciutat altre cop, però m'he aixecat tard, així que no sé si ho faré, perquè serà arribar, una horeta a la ciutat i ja hauré de tornar. Però demà suposo que tampoc hi aniré, així que no ho sé pas.

Fa dies que em corre una pregunta pel cap: es pot tenir fred i calor a la vegada? És que o jo estic molt malament, o tinc fred i calor a la vegada. Tinc calor, perquè fa calor. A més, tinc la cara vermella de calor. Però a la vegada tinc fred. Tremolo de fred (segur que és de fred?) i tinc les mans i els peus congelats. I aleshores no sé si tinc fred o tinc calor. Diria que tanquessin la calefacció, perquè tinc calor. Però a la vegada la posaria més alta, perquè també tinc fred. Ai, no ho sé. Deuen ser els nervis, malgrat la gent digui que jo sempre estic molt tranquil.la, que no em poso mai nerviosa. No sé si em prenen el pèl o què. Una cosa és que no ho exterioritzi i que pugui semblar que no ho estic. Però ho estic. I sinó, com pot ser que tingui fred i calor a la vegada?

Suposo que hi ha moltes coses que no exterioritzo. Ahir vaig rebre una visita. Em va fer il.lusió. Però no em vaig dedicar a cridar i a fer depèn de quines manifestacions d'alegria que he vist últimament per aquí. En fi... Serà per això que em diuen que no em poso nerviosa? Millor ho deixo estar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

estàs covant un refredat. És clar, que també poden ser emocions contraposades. Fred, calor.Pren foça líquid calentó - per si de cas.

Anònim ha dit...

jo també crec que és con refredat, perquè la menopausia no crec vaja ... jeje... apa petons!!!

Anònim ha dit...

Fred i calor simultanis, mmmm, possibilitats:
1- Estas encostipada, o encostipan-te
2- Estas enamorada, o enamoran-te
3- estas sota un aire condicionat pero amb un calefactor als peus
4- ...No, l'imma te rao, i la menopausa la descartem.
Aquestes vacances acavaran amb tu eh?
;-)

Anònim ha dit...

Tens tots els simptomes d'estar incubant algun viruji.

Anònim ha dit...

No, un refredat un altre cop no! Que encara no m'he recuperat de l'últim. Si encara estic tossint i no em puc mocar perquè m'ha quedat el nas fet un cristo.

Sí, crec que la menopausa la podem descartar.