diumenge, 14 d’agost del 2005

Diumenge al vespre

És diumenge al vespre. Demà és festa. La major part de la gent està de vacances. I això es nota. Estic davant de l'ordenador, amb el messenger obert, i no hi ha ningú connectat. Tenia ganes de parlar amb algú, amb qui fos, però tothom està fent altres coses.

La veritat és que estic cansada. Bastant cansada. Ja no estic per aquests trotes :-) M'he passat tot el matí treballant, per amor a l'art. He acabat esgotada i mig marejada. Això sí, m'han convidat a dinar per pagar-me la feina. Em sembla que feia anys que no menjava amb tanta gana. Però no deixa que estic feta caldo i que reconec que ho podria haver fet molt millor.

No vull anar a dormir. Sé que si vaig a dormir em quedaré fregida. Però no vull anar a dormir, jo ara! Si vaig a dormir ara, demà a les 6 del matí ja estaré amb els ulls ben oberts. I demà és festa. No vull anar a llegir, perquè em quedaré clapada en el moment en què llegeixi dues línies. Tampoc vull anar a mirar cap peli: em quedaria clapada igualment.

Així que estic aquí, escrivint un post que no té cap mena de sentit. Per fer alguna cosa, més que res. I com que tampoc tinc cap tema per parlar, doncs em poso a queixar-me no sé de què... Si estic cansada, per què no me'n vaig a dormir? Per què no faig alguna cosa de profit?

Ai, qui fos un gat i pogués dormir tot el dia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé on vius,si es bonic o no, però jo si no tinc son surto a passejar tranquilament, per llocs amb poca gent, per no anar al bar...i acabo al bar, és com un iman :(

Anònim ha dit...

Ai, el bar, el bar... :-)

Visc en un poblet petit. Si sortís a fora, seria per mirar el cel. Però avui està núvol i no es veu res. A part, que suposo que em quedaria dormida.

Aquí hi ha poca gent. Massa poca, per ser exactes. I no hi ha llum.

Anònim ha dit...

i no seria bonic aixecar-se d'hora i.. no sé, veure com surt el sol, fer una pasejada amb els primers rajos de sol...

Anònim ha dit...

Sí, erakkia, ha sigut molt bonic... Aquest matí, quan a les 6 del matí, els caçadors han començat amb la temporada de caça i m'han despertat. El problema és que continua núvol i no ha sortit el sol :-(