dimecres, 31 d’agost del 2005

©

Anava a escriure un post sobre calendaris, però abans he mirat les estadístiques del blog. I, de cop, he vist una pàgina nova que m'enllaçava. S'hi pot accedir clicant aquí. No hi hauria cap problema si no fos perquè he xafardejat una mica la pàgina i m'he trobat una cosa com aquesta. I no és la única. Mirant una mica més he trobat posts meus de fa temps. De fet, s'hi pot trobar gairebé tot el meu blog. I ja sé que des del moment en què escrius alguna cosa per internet, és possible que algú agafi el que hagis escrit i ho faci seu. Però és que a sobre té tanta cara que a sota l'escrit hi posa © Solé! Bé, a sota els meus escrits i a sota d'altres, escrits en castellà o en anglès, que suposo que haurà tret d'algun altre blog. Si és que fins i tot es copia els enllaços i per això ha arribat algú al meu blog (perquè jo a vegades poso enllaços a posts anteriors).

Estic emprenyada. I segur que la persona que està copiant els meus posts ho veurà (si és que es llegeix el que fa copy-paste, que fins i tot ho dubto). No és el fet d'agafar-ho, simplement. És el fet d'agafar-ne més d'un (i de dos, i de tres...), copiar-los i a sobre posar-hi copyright. Coi! Si el copyright hauria de ser meu! Almenys podria tenir la decència de dir d'on ho ha tret!!!

I a sobre jo sóc tan idiota que hi poso enllaços al seu blog per deixar-lo en evidència.

En fi, deixarem el post que volia escriure per un altre dia. Ara estic massa emprenyada com perquè em surti alguna cosa mínimament decent.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

nena quina por! hi ha un munt de posts teus!! joer, no és tenir barra és una cosa recargolada i lletja!!! a mi no se m'acudiria mai fer una cosa així! déu meu!!!! sembla un tarat/a!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sí, imma, no sé si fa por, si penso que té barra o què. Ara ja se m'ha passat una mica, però quan ho he vist m'he emprenyat de veritat.

Anònim ha dit...

Ostres!!!! Qui pot fer una cosa així? Aquesta persona no està bé. Com podem impedir que ho continui fent?

Anònim ha dit...

ei, la web en qüestió ara està tancada!

Anònim ha dit...

Sí, ja ho sé, mai9. La va tancar després que l'Esteve en fes un post.