dimecres, 10 de desembre del 2008

Ja s'acaba

Em trobo malament. Potser hauria de dir que em trobo fatal.

Les cremades m'estan matant. Desprenen tanta calor que, ajuntades amb la calor de fora, m'estan matxacant.

Els peus no em fan mal, miracle! Bé, de fet aquesta tarda una bamba m'ha fet una llaga en un peu, així que...

Però això són mals menors. Aquesta nit m'ha costat molt de dormir de mal d'esquena. Pensava que era el llit, però avui a mig matí m'he adonat que era culpa de la bossa. Bossa en bandolera i amb molt de pes, sempre del mateix cantó. Em fa pànic posar-me a dormir, tot i el cansanci. Entre el mal d'esquena i les cremades, tornarà a ser una bona nit.

Algú em va dir un dia que quan jo em queixo de mal és que realment fa mal. Acabo de parlar amb casa i no he dit res. Al cap i a la fi, què poden fer?

Però no és l'únic que em fa mal. Algú va llegir al twitter una setmana abans de marxar que tindria sort i que la regla se m'avançaria i em deixaria tranquil.la? Donc era perquè ja feia 2 o 3 dies que tenia síndrome pre-menstrual. Quants més dies dura la síndrome dels nassos (que molt divertida no és), pitjor és la regla. La senyora ha aparegut avui.

No m'he drogat mai per la regla. Va en contra de la meva religió. Però ara... ara em partiria i m'encongiria del tot. Sol anar bé. Llàstima que em faci tant de mal l'esquena!

Aclariment: he començat a escriure a veure si m'animava. No tinc ànims de llegir el llibre que està tan interessant. No tinc forces per escriure més. Potser demà?

3 comentaris:

Dan ha dit...

Dona! Jo tampoc estic a favor dels fàrmacs sense més. però de vegades un ibuprofé ajuda molt. A mi per el mal de cap, però suposo que per la regla igual. Entre l'abús i el no-us hi ha termes mitjos
;-)

Anònim ha dit...

jo et recomano un métode "natural" fumarte un bon mai,que ho cura tot (no ,de veritat,per la regla es oli en un llum!!) i a sobre et dona la rialleta o la calma absoluta..


i això del viatge? (es per el post on parles d'un hotel,aftersun..em sona)



ànims princesa!!! cuida't moltíssim. un somriure.

Llum ha dit...

Jeje, Dan, és que a vegades sóc una mica bèstia...

Mariona, jo no fumo res. A més, estava fora de casa...