dilluns, 23 de juliol del 2007

M'encanta el meu blog!

Perquè m'ho ha demanat en perdi, que sinó... I perquè llavors ha vingut en yeral. I els altres, a què espereu?

M'encanta el meu blog!

Sí, així de clar.

Si no m'agradés, no estaria aquí, dia rere dia, no?

I m'agrada perquè tu (sí, sí, tu que t'amagues) em llegeixes. I perquè el comptador em diu que em llegeixes. I perquè encara que no deixis rastre de comentaris, jo em munto històries sobre qui ets, què fas, i què hi busques al meu blog.

Però m'agrada més quan tu (sí, sí, altre cop tu) et prens un segon per deixar-me un comentari. El que més m'agrada d'aquest blog és els comentaris que em deixes. Perquè, d'una forma o una altra, donen sentit al blog.



I m'agrada el meu blog, perquè quan pujo al cotxe sento aquesta cançó i sé que avui faré un post. I torno tot el camí cap a casa amb un somriure a la cara. I no m'importa que un autobús em barri el pas i hagi de canviar la ruta.

I m'agrada perquè somric perquè sé que quan arribi aquí començaré a escriure sobre els llums de la feina. Al passadís hi ha llums que s'encenen quan hi ha poca llum i detecten moviment (és que som moderns, coi!) Doncs avui, surto jo al passadís, i just quan jo surto, els llums s'apaguen.

Explicació 1: irradio tanta llum, que només de veure'm, ha augmentat la llum del passadís i per això s'han apagat.

Explicació 2: sóc més ràpida que els sensors, i no m'han pogut detectar.

Explicació 3: els sensors passen de mi.

Tant li fa. El fet és que quan surto de l'edifici, miro cap al que hi ha a la porta i em recordo d'un post. Del dia aquell que vaig explicar que em pensava que es reia de mi, i que sempre em deia "adéu, adéu". Doncs avui no m'ha dit adéu 2 cops sinó 4. Li he dit adéu, m'ha contestat el típic "adéu, adéu", i llavors m'he recordat que m'havia deixat una cosa. I, és clar, demà no hi vaig. I dimecres és sant Jaume (visca el patró de Salt!) Si demano a l'ajuntament de Girona que adoptin a sant Quim o santa Anna com a patró d'estiu, em faran cas? Res, que he tornat al meu lloc, he agafat les coses, i llavors m'ha tornat a dir "adéu, adéu".

I m'agrada aquest blog perquè puc dir que demà he d'agafar un tren a les 12 d'agost (o 8 de desembre, el que preferiu) i no em mirareu malament. Que sí, potser pensareu que estic fatal, però almenys no em mirareu malament. I és que avui no hi havia manera de recordar a quina hora sortia el tren demà. Ho he mirat 5 cops, i llavors he decidit que havia de prendre mesures. Llavors m'he adonat que el 12 d'agost em sonava d'alguna cosa, i no sabia de què, i encara ha sigut pitjor...

Dic, no em mirareu malament, perquè no em teniu al davant. I si demà aneu a l'estació a les 12 d'agost, segurament tampoc em coneixereu. Per sort, hi puc anar amb tren. Fins avui, he estat patint per si em trucaven o m'enviaven un mail perquè anés a buscar algú a l'estació i el portés fins a la ciutat. Un guiri. I, entre que li hauria de parlar en anglès, i que no vaig mai a la ciutat en cotxe, la cosa prometia ser divertida... Però us en quedareu amb les ganes. Perquè hi aniré amb tren! Si no se m'escapa...

I res, que sempre m'enrotllo massa! M'encanta el meu blog! I el meu dibuixet! Hombre ya!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Es clar que t'agrada el teu bloc nena, obviament si no t'agrades no l'aniries actualitzant!!!!

A mi no nomes m'agrada el teu bloc si no que m'agrades tu, com a persona (i això que no et conec en persona), però m'encanta com escrius, com descrius, com voles, com somnies, cony, ha quedat clar que m'agrades molt??? :-P

I el teu nou dibuixet es una monada....la coseta aquest verda...es la Maia??? :-P

Petonets dolcets per les dues, però per tu més dolcets eh que t'estimo més :-)

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada molt el teu bloc! I ara que sé que escrius sovint, vaig mirant de vegades a veure si hi ha alguna coseta nova per aquí... Molts petons!

Anònim ha dit...

M'encanta el teu bloc! I tu més, que ja ho saps!

I la resposta és la 1, la llum que irradies (i aquí hi aniria un joc de paraules, o un "guiño" als lectors més antics, o jo què sé!).

Olé, olé! Quin bon rolluuuuuuu!!!

Anònim ha dit...

Gràcies així en general a tots 3! Pel que dieu, i pel comentari!

Jo Mateixa, la coseta verda no és la Maia, ja saps que tu en tens l'exclusiva! Però era la única coseta que s'assemblava a la Maia que hi podia posar, així que la vaig posar, en representació de la Maia!

perdedor, veig que has agafat el joc de paraules!!! Jeje, és que no podia ser de cap altra manera :-)

Laia, altre cop: que vagin molt bé les vacances!!!

Anònim ha dit...

Je je.
M'agrada el dibuix.
:-)

Anònim ha dit...

Doncs a mi també m'agrada el teu blog, carai! I el dibuix, i que les llums se t'apaguin perquè quan passes de llum ja no en cal més, i m'agrada que ens espiis d'amagat i sobretot m'agrada que no entenc això del 12 d'agost, perquè sóc un curt de gambals. Aquest blog és droga dura! Hola sóc en XeXu i porto...uf, porto tres segons i mig sense llegir la Lluna... ara hi torno...

Anònim ha dit...

Què dir? Un bloc fantàstic que no fa tan que he descobert. I el dibuix, molt bonic. Espero que em serveixi de referència, si demà m'arribo a l'estació. Em fixaré amb les noies que arribin tard, suades i carregades amb motxilla. És clar que si em fessis el favor de posar-te el gorro lila tot seria molt més fàcil...

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada el teu bloc! I la llum de la Lluna! ;-)

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada molt aquest bloc. És molt divertit.

Esther

Anònim ha dit...

Jeje, Dan, no em va costar gaire de fer-lo, però trobo que s'assembla a mi. O potser és perquè ja me'l miro perquè s'assembla a mi. Apa, ja sé que me'n penediré, però si algú vol saber com me l'imagino, que m'ho demani, i li'n faig un, que no costa massa i fins i tot és divertit!

Gràcies, XeXu. Això de la llum tenia truc... però no el diré pas! Només que em va fer gràcia! I això del 12 d'agost... és que el tren sortia a les 8:12.

Gràcies, Jordi Jordi, però ja fas tard... A l'hora que has escrit el comentari, jo ja era en un tren, en direcció a caseta... I el gorro? A ple estiu? Què va!

Gràcies, Zinc! És que la llum de la Lluna és... millor no dic res.

Gràcies, Esther.

Anònim ha dit...

Jajaja que si el tren ja ha passat, que si el gorro no me'l fico... Si a tot hi posem problemes... ;-)

Anònim ha dit...

Home, tu vés a l'estació, però no m'hi trobaràs pas!

Anònim ha dit...

Lluna, perdó per no passar abans per aquí... Ja ho saps... M'agrada el teu blog!! I es clar que m'agrada!!! Per això et tinc entre els meus plaers! Entre els blogs predilectes... Això del 12 d'Agost és taaaaaant enigmàtic que m'estic excitant i tot... Jeje...
El dibuix, sento ser masssa sincer potser, però, no fa massa per mi... Però ja saps que per gustos, colors! El blog m'encanta així que... posa-li els dibuixos que vulguis ;) I sí, en Perdi té raó: la raó deu ser la 1: m'agrada la llum que irradies!

Anònim ha dit...

Coi, m'esteu prenent el pèl amb això del 12 d'agost, no? Vaja, és que no pot ser de cap més manera!

Tranquil, si no t'agrada ho pots dir! Jo no m'enfado! I sí, jo quants més colors... I, és clar, amb tant de color, al final irradio llum i tot! :-)