divendres, 6 de juliol del 2007

La festa

Avui no dormiré fins a les tantes. Un dels inconvenients de viure a pagès, però a prop d'un local de l'ajuntament, és que de tant en tant (o bastant sovint), s'hi fan festes. I aquí estic, volia posar-me a llegir, o anar a dormir (encara que sigui massa aviat), però sento música com si la tingués a dintre casa, i encara forta.

El problema és que m'agrada la música.

El problema és que tinc temptacions d'anar-hi.

El problema és que no hi aniré.

Suposo que perquè sóc idiota.

L'ajuntament em va enviar propaganda de la festa. L'envien a tota la gent que ells consideren "joves". M'envien coses d'aquestes des que tenia 16 anys i van obrir el centre juvenil. En aquella època, la gent de la meva edat, hi anava. Jo, no. Després van deixar d'anar-hi perquè hi anava gent massa petita. D'això ja en fa, com a mínim, 7 o 8 anys. Si tot ha seguit de la mateixa forma, a la festa hi deu haver... ningú que conegui. O, almenys, ningú de la meva edat.

O potser sí?

No ho sabré mai.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè no voldràs... i potser faràs bé.
Curiositat: quina música?

Anònim ha dit...

Però això és normal, aquesttipus de festes són per joves, però s'hi aferren els mooolt joves per sentir-se més grans i dir que surten. Llavors, quan creixes una mica, veus que hi segueix entrant la pedrera, i que tu ja els guanyes d'uns quants anys, i això li treu gràcia a la festa i te n'acabes cansant i buscant altres ambients.

Potser t'haguessis trobat algú conegut, però el més probable és que no fos de la teva generació, sinó de la de després. Pagava la pena anar-hi?

Anònim ha dit...

Res, pere, no vaig dir res. Va ser acabar d'escriure això i començar a sentir "Opá, yo voy a hacer un corral" i triumfitos. Vaig tancar l'ordenador, vaig agafar en Harry Potter, i me'n vaig anar a dormir. Em va quedar el dubte de si era més infantil jo amb en Harry Potter o ells amb la seva festa.

XeXu, jo no vaig dir quin tipus de festa era!!! Però, de totes formes, hi havia la meva veïna de 17 anys, així que em sembla millor no anar-hi. El que no entenc és per què l'ajuntament segueix enviant això a la gent del poble... fins als 35 anys!!! Quasi que algun d'aquests hi coincidirà amb els seus fills!