dissabte, 21 de juliol del 2007

Ja el tinc!

Sé que fa molt que no parlo de llibres. Ho vaig deixar de fer ara fa uns mesos, perquè... bé, és igual. Però segueixo llegint, encara que no expliqui què m'han semblat els llibres. I avui vull parlar d'un llibre.

Sí, ja el tinc! Avui, 21 de juliol, he aprofitat que havia d'anar a la ciutat per passar-me per una llibreria, a veure si el trobava. Pensava que no el trobaria, perquè hi he anat a la tarda (ara acabo d'arribar a casa), però l'he trobat. Allà estava, i n'hi havia una bona pila.

Però ara crec que necessito un moment de reflexió. Què m'està passant? Per què em rendeixo a la moda? Si, és clar, aquest llibre jo me'l volia comprar un dia o un altre, i els he llegit tots en anglès, així que aquest també tenia l'intenció de llegir-lo en anglès, però tanta pressa, tenia? L'havia de comprar just el dia en què tothom anava com un boig buscant-lo?

Al principi no em van cridar l'atenció, aquests llibres. Però un amic italià me'n va parlar molt bé. I, com que amb aquest amic compartim el mateix gust per la lectura, i em va dir que l'anglès es llegia bé, vaig començar a llegir-los.

El primer i el segon... bé, no és que m'agradessin molt. A partir del tercer, la cosa va millorar, i va anar cada cop a millor.

Però... per què coi em compro el setè si encara he de començar el sisè?

Ah, sí, perquè em vaig prometre que aquest estiu els acabaria. Perquè no vull llegir el setè sabent ja com acaba, si és que això és possible. Però també perquè semblo una mala estudiant, que va a última hora. Si ja hagués llegit el sisè, ara podria començar el setè i tindria menys possibilitats de que algú m'expliqués alguna cosa, perquè acabaria abans. Però no, ara tot són presses, que avui al migdia ja m'he enterat d'una cosa que no volia enterar-me...

Si és que és ben bé que he caigut en la temptació de la moda. Que a mi els llibres aquests m'agraden, però... bé, una mica menys de propaganda estaria millor. Que no vull saber el final abans d'acabar-lo!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Tolkien aixequés el cap, això segur segur que no t'ho perdonaria.

Anònim ha dit...

Jajaja! Segur que no! Però els dvd del senyor dels anells també els vaig anar a comprar just el dia que sortien (mare meva, estic fatal!) i vaig anar a veure les pelis al cine, cosa que no he fet amb en Harry Potter.

Mare meva, sóc una víctima de la moda!

(Aquestes coses ja m'agradaven abans que es posessin de moda, i ara que es pot, s'ha d'aprofitar, no?)

Anònim ha dit...

De quin llibre estàs parlant??? :-P

Vols que t'expliqui el final de Harry Potter??? :-P

Petons bonica!!!!!

Anònim ha dit...

Pobre de tu!!!! A qui m'expliqui el final... no sé pas què li faré! Si jo encara estic a mig cinquè llibre! Vaig tard, vaig tard...

Anònim ha dit...

Jeje jo tranquil·la que no ho faré pas... No me n'he llegit cap ni penso fer-ho... No ho sé, no m'atreu, el trobo molt surrealista (ara estic a un pas de ser atacada per tots els fans de Harry Potter)

Que llegeixis de gust!

Anònim ha dit...

Jo no t'atacaré pas, Laia :-)

El que passa és que jo gairebé només llegeixo llibres d'aquests surrealistes, que dius tu. I per això m'agrada, en Harry Potter!