dilluns, 31 de març del 2008

That's not a good enough offer for me



Res és el que sembla. O potser tot és el que realment sembla.

Ho sento, és un post que fa molt de temps que em persegueix. Però sóc incapaç d'escriure'l. Tot i que sé que si no poso el vídeo, em seguirà perseguint durant molt de temps.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Ben fet! La paranoia de posts perseguint-me ja la tinc!
Ah! I tot és el que realment sembla! El problema és que tenim molta facilitat per enganyar-nos a nosaltres mateixos! Bé, o no? Jo que sé!

Llum ha dit...

Ostres, és que cada cop que sento la cançó em dic que he de posar el vídeo. I avui l'he sentit i m'he dit que d'avui no passava!

Però a mi no em plouen homes, eh! O potser sí, vés a saber!

Tot i que signo les últimes paraules de la Bridget. Des de les del títol del post fins les del final de l'escena :-)

Unknown ha dit...

Confesso que he hagut de buscar l'escena en castellà. El meu anglès no és prou bo. Bé, més o menys veia per on anava. No sé què, potser, allò que busca no existeix. Els dubtes, les inseguretats són normals. Segueixo creient que la voluntat d'ambdues parts de fer que una cosa sigui extraordinària és molt important. Evidentment, calen coses prèvies, però ostres, voler-ho és molt! La màgia, perquè hi hagi focs artificials cal d'algú (en aquest cas dues persones) que els encengui. Tot i així, no he vist la pel·li ni llegit el llibre, però sospito que el personatge que interpreta el Hugh Gran és un impresentable i ella, per tant, fa molt bé! Perdó, pel rotllo

Llum ha dit...

Ho sé, ho sé, Tirai, això que busca potser no existeix. Però tens raó: a la pel.li, dir que en Hugh Grant és un impresentable és quedar-se curt.

És que, saps què passa? Que em sembla que parlava en primera persona, centrant-me en algú que vaig conèixer fa moooooooooolt temps, i que fa que en Hugh Grant a la pel.li sembli bo... Bé, potser m'he passat, però per l'estil :-)

No, si al final encara faré el post i tot :-P

Unknown ha dit...

Segueixo acaparant el teu bloc. Ah! Ara, ho entenc més. També, tinc algun impresentable al meu currículum i segur que Hugh Grant semblaria bo al seu costat! O sigui, que res, totalment d'acord

SHADOW ha dit...

Ei Llum, m'encanta la Bridget Jones i sempre m'he sentit una mica com ella (pels complexes i la mala sort amb els homes, més que res). Si plouen homes, aquí no en cau cap ni un...
Una abraçada

Llum ha dit...

Gràcies, Tirai! Bé, de fet vaig ser incapaç de dir-li el que li diu la Bridget, però... però m'hagués agradat!

Ai, Shadow, aquí no plouen homes. Però, saps què et dic? Doncs el que volia dir: que depen de quin tipus d'homes ploguin, doncs per mi com si no ploguessin!!!