dilluns, 17 de març de 2008

Una gran setmana

Tinc un pressentiment. Aquesta serà una gran setmana.

La setmana ha començat ja perfecta amb un descobriment. Surto del gimnàs. A davant meu, algú que surt de l'altre vestidor, molt ben vestit. Es para a l'entrada. Li deixo la porta oberta. Un pam més que jo, cabell pèl-roig, la cara plena de pigues. Em diu gràcies i em somriu. Hi ha millor manera de començar la setmana?

Sí, hi ha millor manera, però és una gran manera!

Avui em venen a buscar a la feina. Algú que fa temps que no veig. Les circumstàncies de la vida van fer que hagués d'anar a viure lluny d'aquí. Abans ens véiem almenys un cop per setmana. Quan va haver de marxar, em vaig sentir molt egoista: trobava a faltar a la persona, però la persona segur que trobava a faltar moltes més coses. Avui ve. Em vindrà a buscar a la feina i xerrarem, xerrarem i xerrarem!

Dimecres aniré a comprar un parell de coses que em falten i que em fan molta il.lusió.

Dijous, amb una mica de sort, les obres estaran ja molt avançades i podré començar a organitzar el jardí (si ma mare em deixa). I potser cavar una mica i plantar alguna floreta (ai! A casa no malgastem aigua, eh!)

I divendres... Divendres també em fa molta il.lusió :-) Segur que va molt bé. Seguríssim! :-)

Serà una gran setmana. Ho pressento. I jo sóc una mica bruixa.

Però ara, a treballar! Que si aconsegueixo acabar una coseta, encara serà més gran, la setmana!

4 comentaris:

Tirai ha dit...

;-) Seguríssim!

perdedor ha dit...

Una mica bruixa s� per� amb m�gia no?!?!!?! Doncs a mi m'agrada m�s dir "amb m�gia"!!! Hombrey� ;-)

(Vaig a actualitzar-te l'enlla�...)

Laia ha dit...

Ooooh! Quina energia!!! :D doncs que segueixi així noia!! I com que m'agrada tocar el que no sona, au, doncs et seguiré llagint encara que et canviïs de bloc ^^ Així hauràs d'escriure més!! ;)

Estic un parell de dies enfeinada i t'has canviat de casa, de nom... I jo que ho volia fer i encara no em decideixo! Ni pel nom ni per la plantilla...

I em crec això de que ets una mica bruixa... perquè m'has llegit el pensament perquè jo volia posar una cosa semblant de la National Geographic al meu bloc!!!!

Apa, me n'alegro molt que hagis canviat i que tinguis tantes bones perspectives per aquesta setmana... A veure si per inaugurar caseta faig el que li vaig prometre a la maia! El fet és que tampoc he trobat de moment un model que m'agradi...

Llum ha dit...

És clar que sí, Tirai! :-)

perdi, les bruixes fan màgia, no? Què passa amb els teus accents?

Jaja! Laia, em sembla que tens més tu, d'energia! O com a mínim, tanta com jo... Això del National Geographic ho pots posar igualment, eh! I tranquil.la per això de la Maia!