dimecres, 5 de març del 2008

No m'agraden les enquestes

Sobretot quan venen en un arxiu que no saps com contestar, i és impossible saber si has de posar creuetes, si t'has de carregar opcions, si has de posar la resposta en negreta, si... Com es contesta, l'enquesta?

Quan, a més, a dalt hi ha un espai per posar-hi el nom. Nom i cognoms. Perquè si ho has fet d'alguna manera massa diferent, a dalt hi hagi el nom perquè es puguin mirar qui és que ho ha fet així.

Si, a sobre, l'enquesta ha d'anar a parar a les mans d'un dels teus superiors...

... valorant coses que han fet ells.

I, com sempre, no hi saps què posar.

I, a sobre, fa més de mig dia que fa tramuntana. He dit mai que odio la tramuntana? He dit mai que la tramuntana em fa posar molt nerviosa? He dit mai que em fa tornar la dona elèctrica? M'enrampo amb tot i amb tothom, i he arribat a veure espurnes i tot!

Però, el que menys m'agrada és passar-m'hi tanta estona. Coi de cagadubtes!

De fet, escric això per no contestar la pregunta següent. He de valorar d'1 a 5. 1 és molt d'acord, 5 és molt en desacord. I... no tinc opinió. Què he de posar? Un 3? La resposta que fa quedar bé? Buf! Torno a l'enquesta!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo si fos tu seria el més sincera possible, encara que em jugui la feina, com a mínim mai et podràn acusar d'embustera, no??

Ara que no entenc com es que us passen enquestes a vosaltres, treballadors,per valorar el que fan els vostres caps...per que no en feu una vosaltres per tal que us valorin ells???

Més d'un tampoc sabria que dir, segur, la majoria de vegades no son conscients de la feina que els fa un matxaca.

Petonets bonica!!!!!

Anònim ha dit...

Bé, podria moltes coses de les enquestes. Un dels problemes que tenen és això que dius. Què passa si no en tens cap opinió? Tens dret a no tenir-ne cap opinió! Si pots aquesta pregunta no la contestis!

Anònim ha dit...

Carai, és veritat. Per què no fan les enquestes clares? Per què no expliquen tot fil per randa i no suposen que saps com volen que responguis? No n'han contestat mai, ells, d'enquestes?

Ah, pel que fa a les teva electricitat estàtica et recomano això: http://www.tiendaelektron.com/catalog/product_info.php?products_id=488

Salut!

Anònim ha dit...

Ei, Jo Mateixa, que no m'hi jugo pas la feina! Només que mira, és una d'aquelles situacions que no t'agrada massa... Ah! i no els havia de valorar a ells, sinó a una cosa que va sortir d'ells.

Tirai, he contestat a la pregunta. Ara no recordo què hi he posat...

Moltes gràcies, Jansy! Però... això també funciona per les persones? Perquè jo m'enganxo amb tot i amb tothom, i anar amb allò tot el dia a la mà... Em sembla que no seria massa recomanable...