divendres, 14 de març del 2008

Ja són aquí!!!

Ja he conegut els paletes!!! Sí, sí, ja els he conegut!!!

I avui, per fi, la Llum m'ha deixat el teclat. Però...

Però diu que vagi ràpid, que està molt i molt cansada i que com que jo no sé apagar l'ordenador...

Així que anem a resumir:

1. Han fet un forat molt gran. Es veuen les arrels d'aquell arbre tan gran i que té tants anys. Espero que no el matin, perquè... perquè aquell arbre és com de la casa. Però, com pot ser que l'arbre tingui arrels fins a tan lluny?

2. Em fa por anar amb cotxe amb la Llum. Buf... i si fica el cotxe dins del mega-forat? Perquè el forat és molt gran i de nit no es veu!

3. Han tret un munt de terra i n'han fet pilons que són més alts que la Llum. Avui ja l'he vist pujar a un dels pilons. Què farà amb els pilons de sorra aquest cap de setmana? Si és que sembla que la que té 15 anys és ella, i no jo!

4. Ja em perdonarà la Llum, però... per què ha de ser tan amable amb els paletes? Que vaja, que ve un paleta demanant aigua. Ella li explica on és. I el paleta s'ha passat la resta de la tarda demanant-li coses xorres, que si ara una tonteria per aquí, que si ara una tonteria per allà. Sort que ha hagut de marxar a mitja tarda!

5. Ah, sí, que la Llum ja em fa fora. Avui ha trucat a l'aprenent. Ui... Això donaria per un post (o per una dotzena de posts). Diu que demà ho explica... o no!

Que la Llum em tenca l'ordenador! Seguiré dient coses... si em deixa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aixi sigui ... salut

Anònim ha dit...

Sí, sí, a veure si em deixa!!!

Anònim ha dit...

Eiii compte amb l'arbre eh!! Tu no deixis que li facin res, maia...

per cert...de quin color ets?? Es que li vaig dir a la llum que faria alguna cosa com a foto teva i no sé de quin color fer-te... :P Sé que a la Llum li encaaaanta el groc però per si de cas, pregunto ^^

Anònim ha dit...

No, no, l'arbre no caurà pas!!!

Ja sé que a la Llum li encanta el groc. Ara porta un jersei groc. Serà possible...? Però jo no sóc pas groga! Almenys en la totalitat!!! Mira els meus colors!