dissabte, 15 de març del 2008

Anant a fer el friki...

Camí de fer el friki m'he trobat a la Sònia. Bé, de fet me l'he trobat a la porta, gairebé. Jo entrava i ella sortia. La Sònia venia al cole amb mi, anàvem a la mateixa classe, i és una de les dues úniques noies que venia a la meva classe a EGB que m'agrada trobar-me pel carrer.

Somriu, sempre somriu. Però saps que si somriu ho fa de veritat. Saps que no t'apunyalarà per l'esquena. Ella no. Perquè ella és així.

No era ella la que sortia de fer el friki. Era la seva criatura més gran. Mare meva! A la Sònia me l'havia trobat pel carrer no fa pas gaire, però... a la seva criatura més gran feia un parell d'anys que no la veia. Com ha crescut! Ara aviat anirà a l'institut. És clar que la seva criatura més petita encara ha crescut més. Deu tenir... 6 anys? Potser 7? Buf, com passa el temps!

Fent el friki m'he trobat un company de feina. Faltaria més! No esperava trobar-m'hi ningú, i menys aquest, però està clar que si m'havia de trobar algú conegut, un company de feina era el més normal...

Sortint de fer el friki, he fet encara més el friki. Faltaria més!!! M'he autoregalat tres cosetes.

El primer m'ha fet molta il.lusió, perquè feia temps que el volia comprar. Són quatre figuretes, que ja tenien el seu lloc i que ja estan degudament posades on els toca :-) Si al final m'acabaré convertint en una gran col.leccionista! He estat a punt de comprar-me el pòster de la portada del llibre, però he decidit que avui amb això ja en tenia prou.



Ostres, és que els hauríeu de veure! Són exactament iguals que els del dibuix! I en Milú fa tanta gràcia!!! I el coet! Ai, si és que m'emociono sola!

El segon és un joc d'aquests que m'agraden:



L'he resolt gairebé del tot. Només em falla una boleta. M'hi he estat uns deu minutets. Però tinc el pressentiment que arribar-lo a resoldre del tot no és tan fàcil i que em portarà... molt bones estones! Uau! És que és molt xul.lo!

I he deixat més coses allà per tornar-hi. Una passada! Però molt frikis. M'he quedat amb les ganes d'unes boles per ensenyar la gravetat. I un pont de fusta. I...

Ah, sí! M'he comprat tres coses. Però la tercera no estic en disposició d'ensenyar-la. Sé com és, però no en sé el nom. Vull dir la marca. L'he vist a l'aparador sense capsa, i mentre jo feia el friki per la botiga, l'han embolicat i... i, és clar, no puc trobar la imatge per internet.

Però, definitivament, és la cosa més friki de totes tres :-)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei he vist els posters! són una passada, molt cars però una passada! jo tinc la figureta d'en Milú, i me germana la va fer caure una vegada i va quedar-se sense orelles!! Però si que fa gràcia al poster si! Si tothom que fa el frikie el fes com tu, el món aniria millor! A cuidar-se...

Anònim ha dit...

No vaig preguntar el preu dels posters...

Sense orelles? Em sembla que al meu Milú no li poden caure les orelles! Ara m'ho faràs anar a mirar!

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria saber a on has trobat exactament totes aquestes curiositats! Jo també hi vull anar!

Anònim ha dit...

A la botiga Zeppelin, de Girona. Però suposo que a Barcelona hi ha moltes botigues semblants.