divendres, 21 de març del 2008

21 de març

- Mama, la mestra m'ha dit que faci una redacció sobre el 21 de març.
- Ah, molt bé, doncs fes-la.
- És que no sé què posar-hi!
- Doncs no ho sé, posa-hi el que més t'agradi.

El 21 de març és un dia molt maco perquè...

perquè... i per què és maco, el dia 21 de març, eh? Per què?

... perquè el 21 és un número molt maco. El 21 és el número que més m'agrada.

Mentidera!!! Va, però la mestra això no ho sap, i sinó que es dediqui a fer-me fer redaccions més interessants que no el 21 de març o la primavera. Ai! Ja ho tinc!!!

El 21 de març és un dia molt maco perquè la majoria d'anys és el dia que comença la primavera. I a mi m'agrada molt la primavera.

I ja van dues mentides!!!

Aquest any, però, la primavera ha començat el 20 de març, així que podríem dir que el 21 de març és el primer dia que és tot de primavera.

De què em sona el 21 de març? Ah, sí!!!

A més, el 21 de març és el dia que fa anys en Koeman. Fa anys això era una gran cosa, i sempre me'n recordava. Però avui no vull sentir aquest nom. Perquè la redacció parla del 21 de març i no de futbol.

Aquest any, degut a les fases de la Lluna, el 21 de març, a més, és divendres sant. És festa. I per tant, és un gran dia. Avui està tot tancat, perquè tothom fa festa i...

Merda! M'acabo d'adonar d'una cosa! Que jo també sóc intel.ligent que no vegis. Resulta que dic de quedar en un lloc perquè, com que és festa tot estarà tancat i no hi haurà cotxes. I que després anirem a un bar. Però... si tot està tancat, els bars també? Els bars obren, els divendres sants? Ai, mare! I si tots els bars estan tancats, i sembla que a la tarda vol ploure... Algú em pot confirmar que ha anat a algun bar i estava obert?

Ah, i el 21 de març també és l'aniversari d'en Ronaldinho, que estic segura que ho cel.lebrarà fins a la matinada del dia 22. Però he dit que no parlaria de futbol...

Em sembla que m'ha quedat una redacció molt dolenta. L'hauré de tornar a fer. Em pregunto per què li he preguntat a la mama què hi havia de posar, quan sempre li preguntava tot al papa. En fi... Però és que hi ha un problema. Avui he mirat unes cosetes antigues d'aquí. Quina vergonya! Tot això he arribat a explicar? Com vaig poder explicar tot el que explicava!

En fi, si algú sap d'algun bar que estigui obert, que avisi!!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

hahaha. Tranquil·la, és el que tenen els bars. Obren els dies de festa fins i tot, el divendres sant. no?

Llum ha dit...

Això espero, Tirai, això espero :-)

Ara sí que tenco la paradeta. Tinc la casa plena de gent d'un dinar familiar :-( Però m'estava acabant de baixar un vídeo per fer una mica el friki :-)

Sergi ha dit...

Així que en Koeman i en Ronaldinho cumpleixen anys el mateix dia que el meu blog? No m'agrada fer-me propaganda, però com que tu ja has passat per allà... per cert, gràcies. Per passar i felicitar-me, però també per tot el que has fet per mi durant aquest any.

Llum ha dit...

Sí, sí, el 21 de març sempre ha sigut l'aniversari d'en Koeman. Si cada cop que veig el dia me'n recordo. És clar que avui he descobert que jo encara visc mentalment en un Barça amb en Koeman, en Laudrup i algun jugador més del que no diré el nom :-)