dilluns, 5 de novembre del 2007

Necessito un descans!

Necessito un descans. Bonica frase, comptant que venim del súper-mega pont de fires i que no hi torna a haver un dia de festa fins... Fins que me'n vagi 4 dies encara no sé on :-) Per Catalunya, està clar. Però fora de casa en qualsevol cas.

Necessito un descans perquè el cap m'ha dit que prou. Fa dues hores i mitja que estic corregint treballs. Els mateixos treballs, per ser més concreta. I encara em queda una quarta part de la feina.

Necessito un descans perquè ja no sé què em faig. Em ballen els noms. Ja no sé el que està bé i el que està malament. Quan acabo de corregir la segona part, ja no recordo com estava la primera. El cap em va lent. I m'adono que fa dues hores i mitja que no m'aixeco de la cadira.

Necessito un descans i apareixo per aquí, tot i que vaig dir que no tornaria a escriure posts des de la feina. Però encara queden un parell d'hores abans no em vingui a buscar el meu pare.

Necessito un descans. No sé què em dic. I això que només és dilluns. Quina setmana (quin mes?) més llarg que m'espera!

Necessito un descans. Podria fer una caminadeta fins al lavabo. Però amb l'estona que fa que no em moc... buf, que acabaria arrastrant-me. I no en tinc massa ganes. No tinc ganes d'haver de parar a mig camí del lavabo perquè no puc més i que em vingui algú i em deixi anar un "encara estàs així?" Doncs sí, encara estic així.

De fet, també necessito un descans del peu. Un sol dia. Deixa'm córrer uns 5 o 6 quilòmetres. I després faré bondat! Ho prometo!

Em sembla que ja he fet prou descans. No sé què he dit ni què no he dit, però així es queda.

Encara no sé què em dic, però em sembla que ja he fet prou descans. Vinga, que "només" em queden una quarta part dels treballs!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Faig un descans de correcció (em vaig emportar els exàmens aquests quatre dies, però...)i vinc a veure que expliques. Vaja! Ànims, lluna, que és la síndrome postfesta, agreujada en el teu cas per l'automobilitat parcial

Anònim ha dit...

descans ??? ... ok, ho acceptem com animal de companyia !!! ... salut

Anònim ha dit...

I si et poses malalta un parell de dies...? Sí, ja sé que tens feina, que tot això no es corregirà sol, però escolta, un parell de dies tranquil·la a casa, per descansar el cap i el peu. T'estàs forçant molt, i això no pot ser bo. Em preocupa veure que estàs exhausta, una miqueta de calma, Lluna, que si no potser et posaràs malalta de debò. Cuida't una miqueta, sius plau.

Anònim ha dit...

Aaaaah, això als profes us passa per fer-nos fer treballs! Si no ho féssiu, no tindríeu tampoc tanta feina... ;)

Un petó molt gros i cuida't! Descansa també mentalment, no hi donis tantes voltes (que fàcil és de dir, oi...)

Anònim ha dit...

Ostres Lluna... jo si pugués et donaria tot el descans que necessitéssis!! però vaja, només et puc dir que intentis respirar, que se't veu agoviadeta... i això no m'agrada! Cuida't molt eh!?
una abraçada plena de descans!!

Anònim ha dit...

pere, segur que en el teu cas eren més agradables de corregir!

Home, XeXu, que jo puc amb tot, no cal que em posi malata! :-) Però sí, fa dos dies que dormo poquíssim, i avui gairebé no m'aguanto dreta!

Laia, jo no vaig triar que fessin els treballs. Les altes esferes m'ho van fer fer... Ara, no crec que tu fessis cap treball tan desastrós com els que vaig corregir jo!

iruNa, ja intentaré descansar. A veure si ho aconsegueixo! :-)