dimecres, 6 de juny del 2007

Energia!

- Tranquil.la, eh!, em diu una companya de feina.

I sí, reconec que avui no sé què em passa. Tinc una energia que no me l'acabo.

Ja ho he notat al matí, quan corria. Hagués corregut mitja hora més que de costum, però tenia pressa. He corregut bastant més que el que acostumo a córrer, i tot i així, sentia que tenia forces per córrer molt més.

Energia.

I més energia.

Fa un moment, he dit que preferia el torn de després. Perquè suava. Feia molta calor. Tenia molta energia i necessitava tornar, parar-me, i tranquil.litzar-me una mica, perquè avui em menjaria el món. I pel camí, posaria nerviós a qualsevol.

No sé d'on surt, l'energia. Només un moment, al matí, quan he sortit de la cinta, i he passat el millor moment del dia, he parat un moment. M'he posat sota la dutxa, he tancat els ulls, com faig cada dia, i m'he estat mig minutet amb el cap en blanc, només sentint com em cau l'aigua al damunt, com si fos pluja. Gaudint de l'aigua que cau.

- No deixis de fer res que vulguis fer, deia ahir en Lem.

- Si et fa feliç, si t'agrada, si el cos t'ho demana... doncs aleshores si que té sentit, deia avui en Dan.

Treballaré una estoneta. Aquesta energia s'ha d'aprofitar! Són quarts de 10 i ja és el tercer post del dia. I això que ahir al vespre no tenia ganes de post. Segurament el gronxador comença a pujar, tot i que puja per una altra banda, perquè per la banda del matí encara cau més en picat.

Però segurament això em dóna tanta energia.

O potser algú m'ha dopat el meu pa del matí amb cafeïna o alguna cosa similar?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La cafeïna no et donaria energia, només t'estimularia una mica, justament ara, des de l'hora que et deus haver llevat, fins l'hora que escrius aquest post, et començaria a fer efecte real, donat que no hi estàs acostumada.

Anònim ha dit...

No, si ja... A mi una coca-cola ja no em deixa dormir :-(