dijous, 21 de juny del 2007

10 am

Necessito vacances. Vacances blocaires. Això ha degenerat moltíssim. Me n'he adonat amb els posts d'avui, de les 5 i 8 del matí. I continua ara mateix, amb aquest post.

Segons la meva família, jo ja fa un parell de setmanes que estic de vacances. Això si no és que estic de vacances perpètues. Així que m'agafaré aquestes vacances que tan necessito, o això crec.

Vacances blocaires.

Fins que tingui alguna cosa interessant per explicar.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Dona, sempre és interessant el que escrius, però ara que començo a entendre una mica aquest món blocaire, diuen que els descansos van bé per aclarar una mica el cap, així que no insistiré en que no ens deixis, total, ja saps que et trobarem a faltar tant si t'ho dic com si no, però fés el que creguis o necessitis.

Anònim ha dit...

ais... jo em sembla que ja fa temps que les he agafat, encara que a vegades no ho sembli i encara que ni jo mateixa me n'adoni del tot...

passa-t'ho bé,
eh?

:)

Anònim ha dit...

Gràcies pels comentaris. Realment necessito aquestes vacances. Regularment ja em passa, que necessito unes vacances, per agafar aire i tornar-hi. Però em sembla que aquest cop va per llarg. M'he de replantejar unes quantes coses, i no crec que trigui ni un dia, ni dos, ni tres.

Tornaré, això està clar, perquè a aquestes alçades ja sé que no ho puc deixar, o que no ho vull deixar. Però necessito aturar-me, pensar, i fer-ho sense una pantalla al davant.

Això no m'impedeix seguir llegint el que escriviu, però sí que necessito parar, per uns dies (setmanes?)

Ens "veiem" pels vostres blogs. I ja sabeu que sempre hi ha un mail, que en un moment o un altre sempre acabo contestant.

Anònim ha dit...

Ui ui ui. a veure quant resisteixes sense la dosi habitual. Que això dels blogs crea adicció!"
En tot cas, si que cal fer aturades al camí de tant en tant.
T'esperarem, cap problema!

Anònim ha dit...

Tens raó, Dan. Altres cops ho he dit, convençuda, i al cap de dos dies ja tornava a ser aquí. Ara en torno a estar convençuda. I estic segura que les vacances seran com a mínim d'una setmana. Tot i que, com dius, mai se sap.

Anònim ha dit...

Bones vacances, Lluna!

I no et dic allò de "torna ben aviat" perquè ja sé que ho faràs! :-P

Anònim ha dit...

Gràcies, Zinc!

Anònim ha dit...

Apa, noia que et vagi bé l'aturada blocaire! :-)

Anònim ha dit...

Gràcies, Tirai.

Anònim ha dit...

Així, doncs, fins demà?
D'acord, potser uns dies més, però no exageris.

Anònim ha dit...

No, pere, fins demà encara no.