dissabte, 14 d’octubre del 2006

Mmmmmmmmmmm

Espaguetis.

Pollastre a la brasa.

Pebre a tot arreu.

Magranes. Palosantos (ho sento, a casa meva sempre seran palosantos, malgrat no sigui català. Al meu poble tothom en diu "palusantus". No va ser fins que vaig anar a estudiar a Barcelona que vaig saber que se'n deien caquis... Però, el caqui no és un color? I els palosantos no són d'aquest color!) Móres. Mandarines. (Per què tots comencen amb M menys el palosanto? El palosanto té algun altre nom que comenci amb M?)

La coca de la mama.

Les tomates de l'hort (llegexi's "tumates"). Els espinacs (i això que de petita no me'ls menjava ni a la de tres). Les pastanagues.

Les "llengonissetes", que en diem a casa.

Els iogurts de la Fageda. El iogurt Sveltess de "tarta de limón" (l'equivalent de La Lechera no, que és massa dolç). Els iogurts blancs, sense sucre i sense res més, ben remenats, que queden líquids.

Les galtes de porc.

Les pomes verdes. Els plàtans madurs.

Sardines. Tonyina (si pot ser, no enllaunada).

Les cireres.

El blat de moro.

Els pèsols. Els cigrons. Les llenties.

El mató que fan per aquí amb mel de Camprodon. La crema catalana.

La xocolata blanca.

I segur que me'n deixo un munt. Algú té gana?