dijous, 18 de maig del 2006

Kira

Kira és una nena molt especial. La seva mare és la reina d'un regne anomenat Shola. Però no només és la reina d'aquest regne (i humana), sinó que és descendent d'elfs i de fades. A més, és una maga. El seu pare és l'emperador negre. Viu en un altre continent i no és humà. Per això, la nena, que viu amb els humans, és completament diferent físicament dels humans. Però també per això, la nena té uns poders màgics enormes. Amb tan sols 2 anys és capaç de fer molta més màgia que nens de 8 o 9 anys.

Però, a part de tot això, la Kira és especial per una altra cosa. Els humans la volen, perquè segons la profecia, la nena serà qui salvi de la mort al cavaller que, al cap d'uns anys, derrotarà a l'emperador negre. Però la profecia també diu que si l'emperador negre té un fill amb un humà de la seva banda, serà capaç de conquerir tots els regnes dels humans.

Així que tot comença per això: per una nena molt poderosa. Una nena que s'amaga al petit país de Shola. Una nena que és portada al país d'Esmeralda, perquè la protegeixin, dos dies abans que l'emperador negre, amb els homes insecte (els habitants del seu món) ataqui amb dracs el regne de Shola i no deixi a ningú viu.

A partir d'aquí, uns cavallers del regne d'Esmeralda, que protegeixen el continent, aniran visitant els diferents regnes, amb un pla per salvar el continent. Ho aconseguiran?

De moment, els humans han aconseguit parar els primers dracs i homes insecte que venen de l'Imperi Negre. Ho han aconseguit gràcies a la màgia i a unes trampes. Però sembla que hi haurà problemes. Perquè els cavallers són humans, i tots tenen alguna cosa per polir.

Ja m'ha tornat a passar el mateix de sempre. El llibre en qüestió és la primera part d'una sèrie de 9 llibres. S'acaba així:

Dicho esto, Wellan giró bruscamente sobre sus talones bajo las miradas alarmadas de sus colegas. El combate nocturno había sido sólo un preludio... ¿Pero un preludio de qué?


El llibre queda molt penjat. I ara tocaria seguir. Però... però només n'hi ha una edició en castellà, del març del 2006. A l'editorial on s'ha publicat el llibre no n'han publicat la segona part (ni la tercera, ni la quarta...) Així que tinc dues possibilitats: esperar a que surti la segona part (i la tercera, i la quarta...) en castellà, o intentar llegir-ho en francès...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui el primer comentari el faig jo:

- No penso parlar del tema del dia. Jo no hi entenc, del tema, i per repetir el que tanta gent ha dit...

- No he posat el títol del llibre expressament. Fa temps vaig fer un post sobre un altre llibre, i m'he trobat a molta gent que arriba allà buscant per "resum llibre ***". I, la veritat, em sembla una mica com algú que no ha fet els deures i vol que els facin els deures. I bé, jo ja vaig passar el BUP, i encara em suspendrien.

- Si algú vol saber el títol del llibre, que m'envii un mail i ja li diré...

Anònim ha dit...

hola llum
a mi em faria il.lusió que usesin les meves paraules si han de fer un resum
no t'enfadis però... quins llibres més dolentots llegeixes!
per cert, si vols saber el meu nom em dic esther

Anònim ha dit...

No, no m'enfado. Sobre llibres, tothom té el seu gust. A mi aquests llibres m'agraden. Dolents? Doncs mira, no sé què dir-te. Si et refereixes al tema del llibre, doncs prefereixo aquest tema que no qualsevol altre. I pel que fa a la part literària... doncs bé, que l'has llegit? Potser també és culpa meva, el no saber explicar de què va el llibre.

De totes formes, dolent o no, no recordo llegir cap llibre en els últims anys tan dolent com el codi da Vinci. Realment horrible. I sé que, probablement, molta gent se'm tirarà a sobre per dir-ho, però no recordo haver llegit res pitjor en tota la meva vida. Just darrere d'aquest hi va l'Alquimista. Horrible també. Que per tu són bons? Bé, això cadascú és cadascú. Si tothom fos de la mateixa opinió que jo, no haurien tingut tan d'èxit, i llibres com el del post serien best sellers i no m'hauria de preocupar perquè no els publiquen aquí perquè no hi ha prou mercat.

Anònim ha dit...

benvolguda Llum
no et volia ofendre jo no he llegit el llibre i no sóc ningú per dir res en això del codi i de l'aquimista tens raó son molt dolents el que passa es que a mi el tema mitologic aquest tipus el senyor dels anells no m'interessa massa,però sé que a molta gent li agrada i és legitim o sigui que perdona
esther

Anònim ha dit...

No em vas pas ofendre. Només que és això, cadascú té els seus gustos. A mi no em facis llegir segons què, per molt bo que sigui, que no m'agradarà.