diumenge, 20 de juliol del 2008

A l'estació (1)

Falta més d'una hora i mitja perquè surti el meu tren. Ja m'he recorregut l'estació de punta a punta un parell de vegades.

He entrat a la llibreria de l'estació i m'he sorprès. Molts llibres i uns quants en anglès... i castellà! N'he trobat un de receptes italianes de pasta, en castellà, però imprès a Itàlia, amb autora italiana. Per la mama. Ella no llegeix, però a vegades penso que col.lecciona llibres de cuina.

També he après que a Itàlia no exiteix la fanta de llimona. Al primer lloc on he anat no en tenien. M'ho havia d'agafar jo, així que he decidit no preguntar i anar a un altre lloc. Però fa tanta calor! Com pot ser? Si estem gairebé a la mateixa alçada! Quina calor, mare meva!

Al segon lloc he demanat una fanta de llimona i la noia se m'ha mirat molt malament. Però molt! No m'entenia. Em deia que la fanta és de taronja, i punt. Al final he acabat amb un Nestea de llimona.

Però potser que m'ho faci mirar... Tanta calor, he de beure. L'aigua no sol anar massa bé en aquests casos, perquè em baixa molt la pressió i llavors veig núvols de colors. Però com em dediqui a beure coca-coles i Nestea, aquí no dormirà ni ma mare.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

I com ho deies? Fanta di limoni? por favore! Mola! L'italià mola sembla que en sàpigues sense tenir-ne ni fava!

Llum ha dit...

Aquí encara parlava en anglès. Després ja vaig aprendre a dir-ho gairebé tot en italià inventat! Limone, es diu limone :-P I prego! Ah! I hi ha més coses sobre el tema en propers capítols :-D

Els primers són més avorrits. Ja tinc el segon programat per demà... Ara a veure què faig amb el tercer... Dimecres? Bé, de moment el copio...

Anònim ha dit...

Ei! M'he fet una mica de lio cronològic amb els posts, però bé, si alguna cosa està clara és que estàs a Itàlia.
Jo encara no he entès aquest desfici que tenen a Europa (i particularment a Itàlia) per l'aigua amb gasss... :-)

Llum ha dit...

Ui, ja no hi sóc, a Itàlia!

Aigua amb gas? Buf... Crec que en algun post dels que està per publicar en parlo. ODIO l'aigua amb gas!

Laia ha dit...

Deshidratació només arribar!! Però bé, el Nestea de llimona també està bo!!

Llum ha dit...

Deshidratació només d'arribar... i tots els dies! Bufa, quina creu! :-P

Anònim ha dit...

Ei, però no tenen fanta ni cap altra marca? Dues hores en una estació acostumen a ser llargues...

Estic fent comptes, 21 posts a un ritme d'un post programat cada dia vol dir que les teves vacances a nosaltres ens duraran tres setmanes, el triple que a tu :-)

Llum ha dit...

Ho sé, gripaublau, jo també ho vaig comptar. Però no els he de posar tots seguits! Pensa que així hauré estat molt temps de vacances :-) Són pels dies que no tingui post (si és que això existeix...) O per dies com avui, que no escriuré res, tot i que segur que hi ha post. I encara em queden posts per contestar els comentaris!

Això de la fanta... Bé... algun dia en parlaré :-D I a l'estació tenia un llibre (i paper i boli...)