dimecres, 23 de juliol del 2008

Por

No sóc de les que acostumo a tenir por d'estar sola a casa. Ahir hi estava, i fa tres dies que hi estic. Jo no tinc cap problema. Em poso a dormir i dormo sense problemes.

Però ahir...

Ahir vaig anar a dormir tard. Tard per mi, s'entèn. Vaig arribar tard de l'hospital i encara tenia moltes coses a fer.

Quan vaig anar al llit, sabia que no llegiria gaire. Només una miqueta. Però, quan tancava el llibre, vaig sentir una fressa, com si algú mogués una persiana de casa.

Serà el vent, em vaig dir.

I em vaig posar al llit.

Llavors vaig sentir un cop fort, com si algú hagués trencat alguna cosa. I com si algú hagués entrat a casa, un parell de portes van picar.

Aleshores em vaig espantar.

Sobretot quan els gossos de tot el veïnat van començar a bordar.

Estava cagada de por.

Em vaig intentar convèncer a mi mateixa que no era res més que... I em vaig dir que avui al matí ho miraria.

Ahir era massa tard perquè ja hagués sortit la notícia.

I, efectivament, i per sort, tenia raó.

Però adormir-me em va costar una bona estona...

8 comentaris:

Laia ha dit...

Què hi deu passar allà sota, que ja és el segon terratrèmol que hi ha en poc temps? una revolució de talps, potser :-O !!!

Sort que no va ser res, i reconec que a mi això d'estar sola i sentir sorolls tampoc m'agrada!!!

Llum ha dit...

Jaja! Una revolució de talps! Que bona! :-D

A mi normalment no em fa por, però ahir vaig passar una mala estona :-(

Jansy ha dit...

Ostres, doncs al Baix Llobregat jo almenys no el vaig notar, i això que els noto tots. És una sensació estranya, semblant a la que transmet un gran petard o un llamp. Tot s'atura i els gossos borden...

Almenys no et van venir a robar!

Llum ha dit...

Jansy, jo és que ja els sento, i ja sé com són. Però, no ho sé, com que estava sola a casa, em va entrar el canguelis. I sort que no dormia, que si m'arriba a despertar la fressa, llavors sí que m'hagués escagarrinat de veritat...

Jo Mateixa ha dit...

Jo dormo sola cada nit, et recordo que en Hatim treballa de 22:00-06:00 i si, jo soc una cagueta....si m'arriba a passar a mi em sembla que la meva veina no haguès dormit per que m'haguès plantat a casa seva corrents!!!!!!

Déu ni do amb els terratremols ultimament no??, la terra esta massa esvalotada....

Petonets bonica!!!!!

Llum ha dit...

Jaja! Però jo no puc anar a cals veïns! La meva veïna està en cadira de rodes, i viu a uns 200 metres de casa... No m'atreveixo a sortir de casa de nit, tot fosc, i anar fins allà!

Sergi ha dit...

Primera notícia del terratrèmol. Aquí a Barcelona no es va notar res. Sort que no va ser gran cosa, però és per espantar-se que les coses es comencessin a moure el dia que estàs sola. Jo m'hagués cagat a sobre, vaja, i l'última cosa en la que hagués pensat hagués estat un sisme.

Llum ha dit...

XeXu, per aquí és "normal" que hi hagi terratrèmols petits. Així que sé que si es mou una mica la cadira, o el llit, o alguna cosa d'aquestes, segur que al cap de poc tothom en parlarà. Però, és clar, de nit, estan sola, i només fent fressa les portes i finestres... em vaig escagarrinar!