dissabte, 21 de juny del 2008

Heidi



Sóc una nena dels 80. No ho puc evitar :-)

Aquest matí tenia feina. Havia de preparar unes coses. I volia agafar el llibre, que ahir em vaig quedar fregida i estava molt interessant.

I què he fet? Doncs he anat a parar al vídeo d'aquí dalt. I d'aquí, per curiositat, he mirat la primera part del primer capítol. I ja no he pogut parar. Només acabo de mirar el primer capítol, he dit. Va, la primera part del segon. Bé, i ara puc acabar de veure el segon...

Si no fos perquè tinc el temps just de dutxar-me i marxar corrent, em quedaria tot el dia fent un intesiu Heidi. Crec que no havia vist els dibuixos des dels anys 80. Des de que era una nena petita, de l'edat de la Heidi.

Ho reconec, m'han fet riure. M'ha fet molta gràcia el final de tot de la primera part del primer capítol. Però també tinc les llagrimetes a punt de sortir.

Ostres, és que jo recordava a l'"abuelo" com un ogre, però pobre, ell vivia tot sol a la muntanya i de cop li porten a una pobre nena de 5 anys! Què ha de fer, el pobre "abuelo"? I bé, d'ogre no n'he vist res.

Bufa, he de marxar. Potser val més. Perquè seria capaç de passar-me tot el matí veient la Heidi!

Ah! I confirmat: el meu gos salta com les cabres de la Heidi. I tant! En tenia el record, però ja veig que el record era bo.

Per cert, "copo de nieve" és una cabra o un gos? Perquè té un comportament més de gos que no pas de cabra!

Apa, a treballar!!!

4 comentaris:

Laia ha dit...

mmmm l'havia vista de vegades, però mai m'havia fet el pes la Heidi...

com que veig que et fascina, si et passes per ca la matgala veuràs que ha trobat una web força curiosa sobre les dimensions de gronxador de la Heidi, hehehe...

zel ha dit...

Passo poc, darrerament...noia, la feina de final de curs mata...Però he passat una bona estona llegint to allò endarrerit.
No pateixis pel que pensin, ni de la plantilla ni de la mare, ni de si hi ets o no hi ets, si tu estàs bé amb com va i com surt, ja està bé per a tothom.
Petons!
Jo, encara que volgués fer una plantilla, no en sabria. Hi ha algun "manual en una llengua inteligible per mi que ho expliqui? És que em faria il.lusió...

Sergi ha dit...

Doncs mira que tot i ser de la mateixa lleva, a mi la Heidi no m'havia dit mai res, tinc els típics records inevitables de la cançoneta i quatre coses més, però no recordo haver-ne estat un fervent seguidor, com quan va aparèixer el Dr. Slump, per exemple. Aquí si, aquí si que em vaig enganxar!

Llum ha dit...

Jo l'havia vist de molt petita, Laia.

Gràcies, Zel. Per sort, seré a casa la setmana i mitja que ma mare es passarà a l'hospital. I quan torni de l'hospital també. Ah! I la plantilla... doncs n'he agafat una de ja feta i vaig jugant amb ella...

XeXu, jo recordo veure el doctor Slump, però no recordo veure la Heidi. La Heidi la mirava amb ma mare quan encara anava a la guarderia, quan tenia la mateixa edat que la Heidi. No l'havia tornat a veure des de llavors!