dimarts, 8 de gener del 2008

Tres cosetes

Fa uns dies, quan estava en plena efervescència postejadora, vaig demanar a algú si em podia ajudar a trobar una foto pel meu perfil. Al final em vaig quedar amb el porquet, però tot i així, m'agradaria donar les gràcies a les tres persones que van contestar. Sense noms, sense enllaços. Vosaltres ja sabeu qui sou.

La primera que va contestar, i ho va fer molt ràpid, em va enviar unes fotos molt maques de llums. I, com que els Reis li han portat un regal que no li ha agradat massa, jo li n'ofereixo un altre, per si el vol canviar. Segur que amb això la seva parella sí que se li acosta (i amb l'altre segur que també).



A la segona persona que va contestar li volia oferir una mascota virtual. L'he buscat. I buscat. I tornat a buscar. Però he sigut incapaç de trobar-la, i això que m'hagués agradat :-( Però, com que no he pogut trobar la mascota virtual, he intentat portar-li un record. Segur que el seu record és molt millor, però aquí hi poso el meu granet de sorra :-)



A la tercera persona també li vull regalar una imatge. Un cop l'he buscat, he pensat que potser s'ho podria prendre malament. No és cap broma. Només que m'agradaria que poguessis tenir un cotxe nou. Qui sap? Potser la reparació és ràpida. O potser hi ha algun cop de sort i trobes un bon cotxe!



I per la resta, per aguantar-me tots els posts, un vídeo que em va agradar molt quan el vaig veure. Mai se sap quan trobaràs algú que fa graffities :-)



I, per continuar, coi, que ja està bé! Un dia sense mirar posts i ara em poseu en un problema terrible. Com a molt volia posar un post recomanat al dia, i avui resulta que, per diferents raons, em trobo uns quants posts que posaria com a post recomanat. I ara, quin poso?

I, ara sí, ja acabo. Avui, quan he pujat al cotxe, he sentit una cançó. Una cançó que potser un altre dia no m'hagués dit gran cosa, però avui...



Ja només falten 3 dies per diumenge!!! :-)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara, em deixes intrigada: quina imatge em prendria malament?
Gràcies, de tota manera. :-)

Anònim ha dit...

La del cotxe, és clar! Suposo que no et fa massa gràcia estar sense cotxe!!!

Encara m'he de passar per casa teva, només he fet una lectura en diagonal... Però potser em passi per les cases de la gent demà, que se m'està fent massa tard i demà tinc cita amb algú que he de dominar :-P

Anònim ha dit...

Ei! Ja he vist la imatge. Aquest cotxe m'agrada molt! :-)
M'has fet somriure i té mèrit perquè estic una mica així així. Ja sé que no n'hi ha per tant, però és el fet de no sé, d'haver-ho de fer sola.
L'acabaràs dominant, segur!

Anònim ha dit...

És que l'he vist, i era groc, com totes les fotos de perfil que hi ha d'aquí cap amunt, i he pensat que era un cotxe molt apropiat per tu :-)

Segur que tu també te'n surts, amb el mecànic!

Anònim ha dit...

Uooooo!!! Gràcieees!! I ja deia jo que de dofins virtuals encara no se'n fan... Em sembla que adoptaré un peixet, així quan tingui el dofí el post ja s'haurà acostumat a l'aigua salada!!

I el vídeo és genial, a mi m'encanta! El vaig veure ja fa molt a la tele i de seguida el vaig buscar al youtube ^^ I és que és ben maco i original aquest, no com molts d'altres que déu n'hi do quin gust més cutre tenen...

I crec que el porquet fa molt per tu, és millor que una llum. és el símbol del teu post! i que consti que cada vegada que entro li dono una poma... és una mania hehehe!!

Bé, jo el regalet ja te l'he deixat al meu post ^^

Anònim ha dit...

Si es que hi ha una gent a la blocesfera que no nomes son lectors, si no que son amics.

Quina sort eh bonica!!!!!!!

Petons!!!!!!

PD: Mola molt el porquet com a foto de perfil :-P

Anònim ha dit...

3 dies per diumenge ??? ... vale !!! ... bon dia !!! ... salut

Anònim ha dit...

Gràcies per recomanar un post meu, i mira, em quedo amb algun altre que has recomanat i no coneixia, que si tu el llegeixes, deu ser bo. Diuen que en aquesta vida s'ha de ser agraït, i no es pot negar que tu ho ets amb aquests regals tan guapos que fas als que et van ajudar.

Anònim ha dit...

Diu molt de tu que tinguis en compte els "amics blocaires" i els recomani i facis regals. Afortunats tots plegats!

Anònim ha dit...

Tot i que lo del pijama em va passar fa molts i molts anys, aquest que m'has posat m'ha encantat! Uo! M'alegro que t'agradessin les fotos, tot i que no eren el que buscaves.
Gràcies.

Anònim ha dit...

De res, Laia! El teu regal sí que era una passada! La idea del dofí vaig estar a punt de dir-te-la, però al final no ho vaig fer. Ah, i gràcies per alimentar el meu porquet :-)

Exacte, Jo Mateixa. I sí, és que jo sóc una porqueta :-)

I tant, mossèn! Ara ja només en falten dos, de dies, per diumenge :-)

De res, XeXu. I els regals són senzills, però em va fer gràcia fer-los.

Gràcies, Shadow. És que a vegades una coseta d'aquestes no costa res :-)

Ai, Boira, doncs potser ho vaig llegir malament. Em va semblar que era d'ara, la història del pijama.

Anònim ha dit...

Aquestes cançons són de les meves preferides...

Anònim ha dit...

Sí, a mi també m'agraden molt!