dissabte, 12 de gener del 2008

Com la resta del dia sigui com el matí... :-(

Vaig a l'habitació i obro el maletí on hi tinc el regal de Reis. Estic nerviosa. Funcionarà? I si no el sé fer anar? I si...?

Agafo la càmera, perquè en vull fer una foto o potser un vídeo. Li vull ensenyar a la Laia, ella que va fer una carta telepàtica als Reis, que li va portar el que va demanar, i que de pas a mi també. I ella que me'n va fer una rèplica en paper, que em va agradar tant.



Faig un parell de fotos a l'helicòpter. I la càmera es queda sense piles :-( Ara tinc les piles a carregar, però no puc treure les fotos de la càmera, perquè carreguen. I és la única manera de veure el meu helicòpter com estava al principi...

Faig tots els passos. Connecto les bateries, engego la màquina. I?

Llumeta vermella. La llumeta ha d'estar verda perquè pugui funcionar. Coi de llumeta vermella! Per què surt la llumeta vermella?

Al final ho trobo. Llumeta verda. Quins nervis!!!

El poso al jardí. Si cau, a sobre l'herba, no es farà malbé...

Dono gas, i veig com les hèlixs es mouen. Guai!

Intento enlairar-lo. S'enlaira un pam i... pataplaf!

Surto corrent a veure què li ha passat. Té una hèlix esquerdada :-(

Segon intent. Ara el faré volar més alt, fins que el controli, i quan el sàpiga controlar ja miraré de fer-lo aterrar.

I vola alt. I lluny. I ràpid. Massa ràpid. Ai, per què baixa? Patatxaf!

Una hèlix ha quedat trencada. La que havia esquerdat prèviament, és clar. L'antena a uns metres. No he trobat el tros d'hèlix que s'ha trencat.

Ho torno a provar. Les hèlixs giren. Però l'helicòpter no s'alça. Amb una hèlix partida per la meitat no té prou força per enlairar-se :-(

Dos intents. Només he fet dos intents!!! I ja m'he carregat l'hèlix :-(

Sóc molt mala pilot. Però quin disgust! A sobre, estava sola. El volia provar sola, perquè així, quan vinguessin els meus pares, els podria ensenyar com volava, sense problemes de que ara no funciona per això, ara no hi ha la llumeta verda :-(

Acaba de trucar el meu pare.

- Ya vuela, el helicóptero?
- Ha volado, pero ya no :-(

Quin desastre, mare meva!

I aquest havia de ser un gran dia? Com la tarda sigui com el matí, m'hauran de collir a trossets (altre cop).

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Però no cal un curs de pilotatge per portar aquestes andròmines? Trivial no deu ser tampoc, dic jo. Em sembla que fins que no te'l reparin t'hauràs de distreure amb el fantàstic regal que et va fer la Laia.

Anònim ha dit...

Doncs... l'altre dia vaig sentir un tros d'un programa de ràdio en que deien que a aquests helicotus (una tieta meva els deia així) els hi passaven aquestes coses :-( No pots enganxar l'hèlix d'alguna manera?
Res, la tarda (o sigui ja) segur que anirà millor!

Anònim ha dit...

Ostreeees així que els Reis te'l van portar?

Quina ràbia que s'hagi trencat! I ara l'has de dur a reparar o com va això?? :-(

Jo l'únic que puc fer és passar-te si vols una foto més decent de l'helicòpter...

http://picasaweb.google.es/
laiabonjoch/Origami/
photo#5154580723091452226

Anònim ha dit...

Ostres Llum!! quin greu... m'ha fet molta il·lusió llegir que finalment tenies l'helicòpter que tant desitjaves, però saber que ha tingut un accident m'ha canviat la cara. Però bé, no pateixis que segur que el centre de reparacions te'l posen a to un altre cop. I tot és qüestió de pràctica, ja n'aniràs aprenent... no ha de ser gens fàcil pilotar un helicòpter!!
Ànims guapa, que segur que té remei!!!

Anònim ha dit...

els ovnis són molt més resistents !!! ... salut

Anònim ha dit...

XeXu, doncs ara que ho dius, potser sí que caldria un curs de pilotatge :-( Després vaig entendre què passava... Feia una mica de vent i per això anava de tort :-( Va a tornar a volar, però ara té una averia més gran que la de les hèlixs :-( És que sóc una manasses!

Doncs segurament tinguis raó, Tirai. A la botiga ja li van dir que segurament trencaria coses, el que no esperava és que fos un desastre tan gran :-( I sí, al final té les dues aspes d'una hèlix enganxades amb celo i una de l'altra hèlix també...

Ah, i per cert, la tarda-vespre molt millor :-D

Sí, Laia, sí, els reis me'l van portar! I... bé, miraré a veure si el puc arreglar jo. L'helicòpter portava dues hèlixs de recanvi. Per què serà? :-) Ah, i gràcies per la foto!!!

Tranquil.la, iruNa, ja veuràs com qualsevol dia penjo un vídeo ensenyant com vola!!! Però suposo que serà d'aquí a un temps. Per posar-m'hi necessito tot un matí o tota una tarda. I bé, ja està una mica abonyegat de totes bandes :-( Però si aconsegueixo fer-lo volar i controlar-lo, serà una passada!

Segur que sí, mossèn. Però... on trobo un ovni? Ah, sí, és clar, la Maia!!! :-P