dimarts, 29 de gener del 2008

He tornat a apostar...

Sóc culpable. Sí, molt culpable. He tornat a molestar a l'Anna amb les meves apostes. Amb les apostes que sempre guanyo, i que espero perdre algun dia. Espero. Espero perdre aquesta aposta. Sí, l'espero perdre, però... si he apostat és perquè estic segura de que guanyaré, no? Sinó no hagués apostat. I sempre guanyo les apostes...

Qui somriu quan les coses van malament? Si algú somriu quan les coses van malament és perquè... és perquè... perquè no està bé del cap? Per què no puc deixar de somriure? El somriure s'ha instal.lat a la meva cara. I d'aquí no marxa. Però no només a la meva cara, sinó també als meus ulls.

I surto de treballar. I quan estic marxant cantant m'adono que algú em mira. Per què sempre he de fer coses rares davant d'aquesta persona? Si és que no ens creuem mai que jo no estigui fent una cosa rara. Si quan em veu ja es posa a riure. Mare meva, què deu pensar de mi?

Pujo al cotxe. M'agradaria poder dir que ja he perdut l'aposta. No fa ni una hora que he fet l'aposta i ja m'agradaria haver-la perdut. Malauradament, sé que la guanyaré.

I, mentre torno cap a casa sona una cançó.



I aquí jo ja em desmunto. No, que no em marxa el somriure de la cara. El somriure es fa més gros. Molt més gros. Perquè... perquè...

Perquè el perquè me'l guardo per mi.

I ja no somric, sinó que ric directament.

I arribo a casa i me'n vaig directa al youtube. I veig aquest tros. I el final. I escolto no sé quantes vegades aquesta cançó. I el she. I...

I somric, és clar!

PD: Set.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aix... que intrigada em deixes ;-)

Anònim ha dit...

A veure, si no expliques el per què del teu somriure, com a mínim explica de què anava l'aposta, no?

Anònim ha dit...

somriure ... tot un poema ... salut

Anònim ha dit...

Aniràs a la LLuna quant s'acabi el compte enrere??? :-P

A mi també m'agrada la canço i la pel.licula i l'amor, i be, totes aquestes tonteries :-P

Jajajajaja.

Petonasos guapissima!!!!!

PD: L'has guanyat o que???, que has guanyat en el fons i per que???, no ens pots deixar amb el queeeeeeeee :-S

Anònim ha dit...

A veure, així en general: no vull pas explicar de què va tot plegat. Si ho volgués explicar ja ho hauria explicat directament, no?

Pel que fa a l'aposta, és una aposta "llarga". La resposta la sabré abans del dia 9 de març. En un dels casos (guanyar o perdre), ho sabré abans. En l'altre, m'hauré d'esperar al 8 de març a les 12 de la nit.

La resposta és a cobrar el dia 9 de març. Sí, és el dia de les eleccions, però no té a veure directament amb les eleccions. Vull dir que es cobra aquest dia perquè hi ha les eleccions, però no té res a veure amb les eleccions.

No ho sé, sé que no està massa bé anar-ho deixant tot sense explicar, però sempre he fet el mateix, sempre he estat aquí amb les mateixes condicions. Mai he dit les coses del tot clares, no? Ho dic perquè després de tant de temps hi ha algú que ara es queixa perquè faig això (?)

L'aposta queda entre ella i jo. I això de les apostes ho vaig explicar fa temps, però em fa mandra buscar-ho. Ho sento, potser tinc massa mala llet, però no penso dir-ne res més. Potser a principis de març dic si l'he guanyat o no. I prou.

Jo Mateixa: el que passarà quan arribi a zero és una sorpresa :-)

A mi m'encanten la pel.lícula i la cançó i... tot plegat! Per aquest camí sí que t'escolto i et contesto :-)

Anònim ha dit...

Llum Tranquil·la, no cal que en diguis res més. A mi m'agrada això que no acabis de deixar les coses clares. Ara, de la mateixa manera que dic això dic que sempre intentaré llegir entre línies els teus posts i descobrir de que va i, potser, intentar que diguis alguna cosa més també, però sense esperar realment resposta, només de broma.

Anònim ha dit...

Ho sé, Tirai. Em sap greu haver-ho dit així, i no em sap greu que algú intenti treure'm les coses. El que em sap greu és que algú se m'enfadi perquè dic les coses així. No sé si m'explico. Sempre ho he fet així, i retreure-m'ho ara és una manera més de voler-me fer malament, quan jo sempre he sigut així. Ara, i abans.

A mi també m'agrada llegir entre línies :-)

Ui, els comentaris m'estan quedant massa bordes.

Un somriure? :)

Anònim ha dit...

Un somriure, clar que sí :-)

Anònim ha dit...

:D :D :D :D :D :D :D

Au, un per cada post fins que arribis al zero!

Jo quan aposto, ho faig bé... Sempre m'agrada jugar-m'hi les pizzetes que fan al forn que hi ha al costat de l'institut!! :P

Anònim ha dit...

:-)

Laia, m'has fet somriure. Nosaltres tampoc ens hi juguem diners. Ens hi juguem... altres coses. Ja fa temps que sempre que quedem vaig de gorra, i em sap greu... A veure si aquest cop guanya ella l'aposta :-P

Anònim ha dit...

Qui s'enfada aquí? Si ja ho sabem que les fas aquestes coses, ets implacable! Però per més que et llegim i sabem el que fas, no podràs evitar que vulguem saber més, perquè carai, ens quedem amb les ganes, cosa que no està malament, ja que escrius cada dia, i nosaltres encara en volem més, no és mal senyal, no. Demanar és gratis, i nosaltres ho fem. Després tu fas el que vols, com sempre, que per això estàs a casa teva.