dijous, 31 de gener del 2008

Analògica

Se m'ha acabat la pila del rellotge. Sí, d'aquelles coses que passen de tant en tant. Un dia mires l'hora i... i t'adones que el rellotge va un quart d'hora retardat. El poses en hora, preguntant-te què li deu passar, perquè mai t'havia fallat. Fins que l'endemà al matí t'aixeques, el mires, i veus que marca una hora menys del que hauria de marcar.

Resultat: et passes una estona buscant algun rellotge per casa. I, oh sorpresa! No hi ha cap rellotge que funcioni. Així que et consoles pensant que tens el rellotge del... ai, que el mòbil està sense bateria!

No t'adones dels cops que fas servir una cosa fins que no la tens. Jo, normalment, per treballar, em trec els anells i el rellotge i els poso al cantó, de forma que veig el rellotge. Quantes vegades he mirat avui el rellotge i he vist que no hi era? Buf! La Maia i jo no tenim entre les dues prou dits per comptar-les!

Però, és clar, tinc el mòbil. I no només el mòbil. Tinc el mòbil i els dos ordenadors que faig servir quan treballo. Sí, treballo amb dos ordenadors a la vegada, perquè sóc més xula que ningú.

Avui he descobert que sóc analògica. Jo, amb els rellotges digitals, no m'hi entenc. Que ara miro el de l'ordenador i veig les 21:17. I sóc incapaç d'imaginar-m'ho. He de passar-me uns segons per saber què vol dir realment les 21:17. Que avui havia de marxar a 1/4 de 6 i ho he passat fatal, cap a les 16:50, que cada cop que mirava el rellotge perdia una bona estona comptant quan de temps faltava per 1/4 de 6. I mira que n'és de senzill, amb els rellotges analògics!

Jo mai diré que són les 21:18, com són ara. Jo sempre diré que són una mica més d'un quart de 10. Així d'imprecisa, que sóc jo. Realment, els rellotges que he tingut no han tingut broca dels segons. I bé que m'ha anat.

De qualsevol forma, avui he descobert que jo sóc analògica, i no seria digital per res. Ara mateix em sento del segle passat :-P

PD: Cinc.

PD2: Ja no hi ha ningú que cliqui als PD, no? Podria enllaçar al que volgués, i ningú se n'adonaria :-)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo encara sóc al laboratori, així que sense ni mirar el rellotge et diré, siau que és tard i vol ploure...
Quan de temps sense passar per aquí... Massa, diria.
Una abraçada HTML.

Anònim ha dit...

Jo com que no sé què són els PD.... Jo clico tot allò clicable i surt el que surt, que hi ha feina a casa teva...Petonets

Anònim ha dit...

Tot el principi del post el podria haver escrit jo tranquil·lament, mentre llegia em ressonava com un monòleg dins el cap. Sempre tinc problemes quan se m'acaba la pila del rellotge, o se'm trenca la corretja, no sé estar-me sense, i feina tinc per trobar un substitut mentre s'arregla l'altre.

Després sóc totalment al contrari. M'he acostumat tant al digital, que ara que tinc un analògic me les veig negres per encertar. Ara ja m'hi estic acostumant, però algunes confusions he tingut mirant-lo, i això que té tots els numerets que cal.

Ei, jo clico les PD de tant en tant, però reconec que no me n'he llegit cap, ara no ho puc assumir. La sinceritat davant de tot. Però em tens ben encuriosit amb què faràs, això si.

Anònim ha dit...

Consti que jo no hi clico però que hi poso a sobre el ratolí per veure el títol que hi diu, i saber si em sonen...

Anònim ha dit...

Una de les coses que faig a la feina és donar hores, quan les dic diria les "6 de la tarda" però l'escric com les 18, i cap problema. Això només a la feina, el meu despertador digital el tinc posat en hores AM i PM...mira, manies...
Però el rellotge que duc sí que és analògic i sense números, cosa que em fa que de vegades l'hagi de mirar 2 cops!
Llum, reconec sincerament que no llegeixo les PD...
Bon cap de setmana!

Anònim ha dit...

A aquelles hores al laboratori, Yeral? Buf!!!

Gràcies, Zel :-) La veritat és que no ho sé, vaig triar uns quants posts antics que m'agradaven, però ja veig que això del passat... Bé, que em podia haver estalviat la feina.

Buf, XeXu, i per què tens un analògic si t'havies acostumat als digitals?

Clara, a mi pel títol no em sonen els meus propis posts... És que són tants...

Anònim ha dit...

Terra, jo també escric les hores com 18:00, per exemple. Però per mirar al rellotge... impossible!