divendres, 3 d’octubre del 2008

Tinc un problema (o no)

L'altre dia en Dan parlava dels científics sexis. I, d'entre les fotos que va ensenyar d'exemples de sèries de televisió on, segons ell, els científics no eren massa agraciats, hi havia aquesta:



I jo ja vaig deixar clar que aquest noi, a mi, no em sembla pas lleig, ni poc agraciat, sinó tot el contrari.

No és cap secret que sóc de ciències, però no de ciències de la vida, sinó de l'àmbit de la tecnologia. I m'encanta aquest àmbit, i tot el que hi està relacionat, i per això, suposo, en Dan em va dir (no sé si seriosament o en broma) que a mi el que m'agradava era el que hi havia a la pissarra.

I jo vaig voler-li portar la contrària, així que vaig buscar fotos de l'element per internet. Després de veure unes quantes imatges en les que estava bastant... lleig? en vaig trobar una en la que estava mitjanament passable.



Però jo, a aquest noi, no el trobo guapo!!! I diria que és el mateix de la foto de dalt...

Així que vaig arribar a la conclusió que el que deia en Dan era veritat. Que a mi el que m'agradava, tot i no ser-ne conscient, era el que estava escrivint a la pissarra!

I, no ens enganyem, resulta que jo, de tant en tant, engego la tele. I l'acostumo a parar ràpid, a no ser que estigui molt cansada o tingui ganes de no fer res, o... bé, que passa un cop cada molt. Però si veig aquesta sèrie (la sèrie on hi surt aquest), m'hi quedo enganxada... i fins ara, el noi sempre m'havia semblat guapo. I a la foto de dalt de tot, m'ho segueix semblant.

Així que crec que tinc un problema... que ja m'agrada tenir. Perquè sí, perquè jo sempre em queixo de la gent que només mira l'exterior de les persones, i si he de ser sincera, algun cop m'ha fet por de fer el mateix, de només mirar l'exterior. Però ja veig que no. Ja veig que, tot i ser el caràcter d'una sèrie, i tot i saber que és mentida, el que fa la persona em fa tenir-ne una percepció diferent.

I sé, perquè ho sé, que una bona persona sempre em semblarà més maca físicament que una de dolenta. I que, possiblement, les persones que més s'assemblen a mi, més maques em semblaran. I això, pensant-ho fredament, és una avantatge.

A veure si ara hauré de donar un guix a tota la meva colla d'admiradors, a veure quin sap fer millor les integrals dobles i triples per calcular... el pes d'alguna cosa?

11 comentaris:

Carquinyol ha dit...

jo a aquest actor és veure'l i associar-lo directament al seu paper d'Elf Cap a "Vaja Santa Claus"...

PS: També em venen unes ganes misterioses de prendre xocolata calenta...

:P

Llum ha dit...

Osti, Carquinyol, amb tots els respectes, però... tu estàs molt pitjor que jo, eh!!!

Dan ha dit...

Llum! Que no es cap secret el que et passa. Ja saps allò de "jo soc jo i les meves circumstàncies". Doncs això. Tu captes el global de l'individuo. Això no es cap problema. Al contrari!!
(Integrals? Brrrrr... )

Unknown ha dit...

Inte què? Que contenta que estic de ser dona, perquè si fos un admirador teu i hagués de fer integrals per arribar al teu cor, ho tindria xungo!
Respecte el paio crec que no és fotogènic, però no opinaré sobre si és guapo perquè després, de l'últim correu que t'he enviat encara faràs públic que he dit que un personatge en concret el trobo guapo i passo, passo que una té la seva reputació i això me la tiraria per terra ipso-facto!
I res, que després d'aquesta frase del Dan: "Tu captes el global de l'individuo. Això no es cap problema. Al contrari!!", millor que calli.

Llum ha dit...

Escoltarem la veu de l'experiència, doncs, Dan. Però que consti que en la meva vida, algun cop he tingut por de fixar-me només en les aparences. I de cop, ostres! Veig que no! I me n'alegro. Per això el (o no). Jo no ho veig realment com un problema, sinó com una cosa bona. Al cap i a la fi, està bé que em semblin guapos aquells amb qui puc compartir una conversa, no? :-D

Jaja! Tirai, que no estic planejant posar un examen!!! És que em sembla que si posés un examen... bé, que igualment ningú s'oferiria a fer l'examen, i si a sobre hi poso entrebancs... I sí, el paio potser no és massa fotogènic... però jo què sé! És la sensació aquesta. Tan poc fotogènic ha de ser en una foto com en l'altra. I jo en una el veig guapo, i a l'altra... en fi...

Carquinyol ha dit...

No et preocupis noia, jo ja fa temps que sé que no acabo de compilar bé del tot...

:P

Llum ha dit...

Som molts, Carquinyol, som molts!

Jo no he entès això de la xocolata... serà perquè no he vist la peli? :-P

Anònim ha dit...

Una integral triple?? Jo a la pissarra més aviat hi veig tres cuques de costat :-)
De fet, també he estudiat ciències, però ara ja no sé si encara sóc capaç de resoldre una cosa d'aquestes.

Llum ha dit...

Cuques? Però que dius! :-D Ostres! Dues cuques i una sigma... està calculant el pes d'alguna cosa! Ostres! És que se me n'hi van els ulls i diria que miro més la pissarra a veure què hi ha que el noi... Crec que sí, que tinc un problema!

I això no vol dir que ho sàpiga resoldre... ejem, ejem!

Anònim ha dit...

Amb això dels actors fent de científics se m'han ocorregut alguns casos inversemblants. Vin Diesel o JC Van Damme de científics? :-))))

Llum ha dit...

No, realment no els veig fent de científics...