dimarts, 26 d’agost del 2008

Despistada

M'he de comprar unes bambes. Això és el que pensava últimament. Però em feia una maaaaaandra! Per si no n'hi hagués prou amb les meves manies habituals a l'hora de comprar bambes (els peus sempre han sigut la meva debilitat i jo necessito coses que no em facin mal), ara a sobre me les he de comprar amb càmera, si no vull tornar a coixejar.

L'últim cop vaig trobar les bambes perfectes, que barates, el que es diu barates, no ho eren precisament. Un avís per si algú segueix l'enllaç: sí, són bambes d'home. Algú té algun problema? Perquè jo, normalment, si m'he de comprar bambes, me les compro d'home. Coi, no vull córrer? Doncs això.

Genials, aquestes Nike són genials. Van tan bé! Van costar cares, però no recordo unes bambes millors, i mira que he tingut bambes, a la vida!

Però necessito dos parells de bambes. Perquè vaig a córrer pel mig del bosc, i ara quedaré com una guarra, però si m'embruto les bambes de fang fins a dalt el diumenge, i el dilluns han d'estar com una patena per córrer per sobre de la cinta del gimnàs... quasi que no :-D No, parlant seriosament, necessito unes bambes per activitats interiors i unes altres pel carrer. No m'atreveixo a anar al gimnàs amb unes bambes que he portat pel carrer, perquè o les netejo cada cop que surto (cosa que no faré), o deixaré petjada a la cinta.

És igual, que necessito dos parells de bambes. I punt.

Però no sabia quines comprar-me. No, fins que ahir va caure a les meves mans una revista. I a la revista hi havia això.

Sí, tornen a ser d'home. I què?

Són del mateix estil, o sigui que seran igual de còmodes, però és que a sobre... a sobre són genials!

El problema és que el senyor google em diu que són exclusives, d'edició limitada, i que són fetes expressament pels Jocs Olímpics. I jo a sobre, vaig i en faig propaganda! N'hauria de fer propaganda un cop me les hagi comprat, que encara em quedaré sense!!! Perquè, perquè... coi, no són gaire més cares que les que tinc ara, i qui em pot negar que són xul.les? Si són genials!!!

Merda!!! Mira, noia, que encara no són les 7 del matí. Què fas, despistada? Que no veus per on has entrat? Ja estàs donant mitja volta, que el carrer de cada dia estava tancat! És per això que al matí sempre passes pel mateix lloc. Perquè no controles, i acabes anant... al carrer tancat! Ja estàs donant mitja volta! Què és això d'anar somiant al matí? Ja pots deixar de somiar ara JA! Va vinga, mitja volta i no somiis en pardalets!

Mira com corre, aquest noi. Oh! Déu n'hi do, la velocitat. Perfecte. Si algú corre ràpid al meu costat... jo també corro més ràpid.

Aquest noi... doncs té el seu què, no? Bé, no és com els musculitos aquells d'allà, però qui vol un musculitos? Aquest noi té el seu què.

Però què fas? Al gimnàs hi vens a córrer! A més, amb una samarreta que té 16 anys i uns pantalons a joc, qui vols que et miri! Tu a córrer!

Doncs corre ràpid aquest noi. Sí, senyor. Demà m'hi torno a posar al cantó. Ahir també hi era.

Però tu què fas? Tu, a córrer.

Sí, però si mentre corro em distrec. Però... què passa?

Merda!!! Se m'ha parat la cinta! Coi! He arribat al temps màxim i no he mirat quant portava corregut! Merda! I això que jo volia fer una certa distància.

Apa, a calcular una distància aproximada...

És que no tens remei!!! Encara no són les 8 del matí i... i ja n'has fet dues per anar despistada.

Però això no és el més greu. Ah, no!

El més greu és: per què estaves despistada? Però com pots ser tan superficial?

Despistada 1: per unes bambes fashion. Tu creus? Però com pots haver-te despistat pensant en unes bambes que has vist i que et vols comprar? Qui ets i què has fet amb la Llum?

Despistada 2: per un noi que has vist córrer al gimnàs. Estàs fatal, noia! Però fatal dels fatals!

En fi, a veure si ens centrem...

9 comentaris:

Laia ha dit...

No passa res, deixa fruir la ment de tant en tant! I si la mirada se'n va per fer una ullada al panorama masculí i un et crida l'atenció... millor! Que veure sempre el mateix mentre corres segur que avorreix! la monotonia cansa! Si hi ha novetats, s'han d'aprofitar! :P

Que estrany que les bambes tinguin color groc ;) però com tu vas dir fa poc, els teus diners te'ls gastes amb el que vols, i com que les bambes t'agraden... endavant!

Llum ha dit...

Em sembla que et faré cas, Laia, i em posaré a mirar el panorama masculí :-D

Sí, Laia, hi ha el model en blau, en blanc i en negre. Però les xul.les són aquestes, en groc, taronja i vermell. Si cliques a l'enllaç els veuràs, i segur que dius que les millors són aquestes!

Ara, faltarà que les trobi, les bambes... Ja saps, edició limitada...

Jansy ha dit...

Ei, que no passa res per descentrar-se uns minuts al dia!

Ostres, aquestes les bambes que siguin d'home... no les trobo pas d'home, encara que ho digui la marca i tot. Tenen pinta de ser còmodes i força resistents, què més es vol? :)

Llum ha dit...

Jansy, es veu que les de dona tenen càmera d'aire tot per sota el peu, i les d'home només a sota el taló.

A vegades hi ha gent que no em vol vendre bambes d'home (?), llavors canvio de botiga. Les negres que tinc ara les he portat pel carrer, com a sabates normals, i jo tan contenta. Jo no els veig pas que siguin d'home... i aquestes de coloraines, encara menys!!!

Unknown ha dit...

No! Despista't, despista't sinó quina gràcia tindria tot plegat?
Tinc una pregunta: trobes bambes d'home del teu número?

Llum ha dit...

:-D Em despistaré...

Al decatlon no en trobo. Acostumen a començar a partir de 40, però fa un parell d'anys em vaig comprar un 40 d'home que m'anava bé (!!!)

Aquestes que tinc les vaig comprar al Foot Locker. Si no eren les més petites que tenien, poc els faltava. Faig un 38, a vegades 39.

Anònim ha dit...

Abans de les set del matí... et despistes o és que encara estàs somniant? :-)

Anònim ha dit...

yeee, mencanten akestes bambeees!!!!

Llum ha dit...

Jeje. És que jo ja ho he dit, que m'aixeco aviat, gripaublau!!!

A que sí, imma? Són genials!!! A veure si les trobo :-P