divendres, 15 d’agost del 2008

Coses pendents

Demà al matí aniré a comprar una cosa que fa temps que em vull comprar. I me la vull comprar perquè... perquè sóc així. Un juguetet. Una cosa que, per la gent del voltant, segurament no necessiti. Però... de veritat, hi ha algú, algú que escrigui un blog i visqui en el primer món, que necessiti alguna cosa material? No, no em vull posar filosòfica.

És una cosa que fa temps que em fa il.lusió, però que mai m'havia comprat, perquè són diners, i tampoc es tracta d'anar tirant els diners. Però ai... si et donen diners perquè et compris alguna cosa... En fi...

Aquest migdia, mentre donava volts per casa, he vist una cosa. Un puzzle que fa temps que era a casa donant voltes. Un puzzle 3d que ja ni recordo quan me'l vaig comprar (observació: me'l vaig comprar jo, perquè algú fes el numeret de regalar-me'l i jo fes cara de oh, quina sorpresa! Veieu com no necessito res? Bé, res material!) Feia temps que tenia pendent de fer-lo, i... I vinga, una cosa pendent menys.

I és que les coses pendents, com els posts pendents, i com tantes coses pendents, et persegueixen. Només cal que sàpigues que tens una cosa pendent que... que apareixerà a totes hores!

I, un cop feta, sempre et preguntes per què no l'havies fet abans!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Oh, i no sabrem què és? Una joguina nova? Ai, no se m'acudeix pas. Per cert, què tal el Rubik Revolution? Pregunto tard, oi?

Unknown ha dit...

Home, una necessitat-necessitat segur que no és, però segur que et farà servei (ara, semblo ma mare amb això de fer servei :p)
I sí, les coses pendents et persegueixen... I un dia et trobes que et foten una bufetada i tu preguntant-te què ha passat... Per això, millor no tenir posts pendents! ;-)

zel ha dit...

Mira, jo em vaig regalar el caprici d'una càmara de fer fotos nova i creu-me que em feia ilu, no és res de l'altre món, però, per això penquem, no?

La Gioconda ha dit...

Tant de bo jo disposes de la llibertat per poder comprar-me coses per mi sola...que es el que tant anheleu??

Llum ha dit...

XeXu, no ho diré. Només diré que ho he anat a comprar a una botiga d'esports. El Rubik Revolution... hi vaig jugar uns dies (molt poquets), però va perdre interès. Em quedo amb el Rubik de tota la vida.

I tant que em farà servei, Tirai! O això espero!!! Ja espero tenir-lo entre les mans per fer-lo servir! Ah! I això de la bufetada era precisament el que volia dir. Tinc ganes de tancar coses. Apa, a tancar! Aquest any espero tancar-ne moltíssimes!!!

Exacte, Zel! No ens podem comprar tots els capricis, però jo crec que un parell a l'any... Jo no em gasto diners en roba i sabates (com molt bé m'ha dit algú per mail, ja el contestaré!!!), però... em gasto diners en llibres i tecnologia. Cadascú se'ls gasta amb el que vol!

Ai, Gioconda, em sembla que no ho diré, el que vull. Com he dit a en XeXu, és un juguetet tecnològic que em farà servei i que el venen a les botigues d'esports.