dissabte, 12 de juliol del 2008

7.5 Kg

M'acabo de pesar a la balança de casa, amb roba i tot. Millor no faig cap comentari...

M'he pesat després amb la maleta a la mà.

Resultat: la maleta pesa 7.5 Kg! 7.5 Kg!!! Però, com pot pesar tant la maleta?

Vaig pagar 30 euros per poder portar una maleta d'un màxim de 15 Kg. Fins aquí, perfecte. El problema és que... és que... és que només la puc omplir amb 7.5 Kg de coses!

I, és clar, les taxes de sobrepes no em fan cap il.lusió... 15 Kg per bossa? Buf!!! I ara puc pesar la maleta (més o menys), però... quan hagi de tornar, com sabré si pesa els 15 Kg? Com sabré si la motxilla arriba a 10 Kg?

Que vaja, comptant que la motxilla no pesa res, podré portar més pes a l'esquena que a la maleta! Ja té collons, la cosa!

Que, d'altra banda, qui m'impedeix portar coses a les butxaques? Si porto una jaqueta, per què no puc portar coses a les butxaques? Les coses més pesades? Si porto un paquet de pasta a una butxaca de la jaqueta, em poden dir alguna cosa?

I, d'altra banda, per què puc portar jo la mateixa quantitat de quilos que algú altre? Per posar un exemple, si jo pujo a l'avió i hi puja la Tirai, que ja ha dit més d'una vegada que és molt petita, per què no pot portar més pes a la motxilla ella que jo? Ella pesa menys i ocupa menys espai, no? I si pujo jo a l'avió i, per exemple, hi puja en perdi, que un dia va posar el que pesava i era més que jo (és clar que també em treu un pam d'alçada... bé, un pam potser no, però se li acosta!), per què no hauria de poder portar més pes jo, que ocuparé menys volum a dintre l'avió? (Perdi, no em matis, si us plau! És que no sabia a qui posar!)

En resum: estic "castigada" a només portar 17.5 Kg d'equipatge entre tot plegat, i pagar 15 eurets per cada quilo de més. Que vaja, que jo em conec, i 6 dies menjant exclusivament pasta, pizza i gelats (dieta mediterrània, sí senyor!) faran que torni amb... 60 euros? Aquests també me'ls faran pagar? :-D

Ja començo a desvariar. O era desvariejar? Em fa mandra mirar-ho. Vaig a omplir la maleta de llibres, fins que pesi 15 quilos, maleta i llibres. I vaig a omplir la motxilla amb 10 quilos de llibres. I vaig a agafar la maleta i la motxilla unes quantes vegades, a veure si "aprenc" quin és el pes màxim.

Tot i que, ben pensat, el millor que pot pesar la maleta és 7.5 quilos. Així és molt fàcil! Agafo la maleta amb una mà i tot el que vulgui posar-hi amb l'altra. Si pesen igual... sí, però, com carai agafo tot el que vull posar a la maleta amb una sola mà?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que acabes de trobar un sistema que seria molt més efectiu que qualsevol d'aquestes dietes miracle que venen :-)

Bon viatge! Encara que, veient el gadget del twitter, em temo que arribo tard...

Carquinyol ha dit...

"pasta, pizza i gelats " vaja, sembla que te'n vas de viatge a Noruega eh? :P

Vaig llegir no fa gaire que les companyies d'avió tenien previst en un futur pesar als viatgers. La part bona seria si fessin el que tu dius, però venint d'aquestes companyies m'espero el pitjor.

En fi... que bons que són els senyors d'Iberia que ens controlen la dieta lalala

;)

Bon viatge i que gaudeixis !!

Laia ha dit...

Ooh el twitteeeer és veritat!! ja ets fora? Doncs et recordo telepàticament que facis una foto a una pizza gegant!! Quina enveja! (sana ;-D)

Mmm la meva maleta de Londres pesava... 8.5 Kg! Hahaha, la que pesava menys de totes! El màxim era 20 Kg, així que em van posar al costat d'un noi que portava una maleta gegaaaant que en pesava més de vint. Al noi no li volien deixar passar la maleta, però el professor li va fer pesar la meva i va dir-li que compensava... i tots contents :P

molt molt bon viatge!!!

Unknown ha dit...

Ummm... Guau! si fessin això que dius, podria portar molt de pes jo! :p
Sí, tinc internet! Creia que era un problema del PC, però veig que era de la connexió!

Llum ha dit...

I tant, gripaublau! Quan ens toquen la butxaca... Ah! I sí, ho vaig veure quan ja havia arribat.

Sí, Carquinyol, me'n vaig anar a Noruega :-D Pesar als viatges? Collons! Jo ho deia en conya, però ja veig que val més no tenir idees d'aquestes...

Sí, Laia, ja era fora. Però ja he tornat :-D Ah! I per la foto de la pizza... bueno, doncs res ;-) I ostres, 8.5 Kg! La meva maleta sense res a dintre ja gairebé els pesava!

I tant, Tirai! Però és que no és just, d'alguna manera. Si jo puc pujar 10 Kg a l'avió, si tu portes una maleta que no es passi de les dimensions... tu en podries portar uns quants més, perquè entre tu i maleta pesaríeu menys que entre jo i maleta! La veritat és que el sistema actual no el trobo massa just... és clar que el fet de pesar els viatgers... haurien de pesar el conjunt viatger+maleta? :-P