dissabte, 19 de gener del 2008

Positiu o negatiu?

Avui tenia una sensació: avui havia sigut un dia negatiu. Molt negatiu. Tot anava malament, tot em sortia malament, tot ho feia malament. El món estava enfadat amb mi, i jo ho estava amb el món.

Segur?

Fa una estona un somriure m'ha vingut a la cara. I encara no n'ha marxat. D'acord, no ha vingut sol.

Ara veig el dia positiu. Molt positiu.

Els fets són els mateixos. Sí, exactament els mateixos. Hi ha la mateixa quantitat de coses positives que fa una estona, i la mateixa quantitat de coses negatives.

Tot depèn d'on ens fixem. Segons en quines coses ens fixem, un dia completament negatiu es pot transformar en un dia completament positiu. O al revés.

La diferència entre un i l'altre és tan petita... Depèn de tan poques coses...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

canviar de perspectiva és un exercici tan simple com difícil... i per això m'alegra tant saber que al final acabes el dia amb un somriure :) potser ho hauria de començar a intentar jo...

Anònim ha dit...

sí, som com les piles ... només cal girar-les !!! ... salut

Anònim ha dit...

M'alegro que hagis sapigut capigirar el dia. Costa fer aquestes coses!

Anònim ha dit...

Uixx a mi em va passar el divendres. Tot i no haver-hi massa coses negatives estava molt carregat negativament. Per sort i ves a seber com durant la tarda em vaig anar descarregant i quan vaig anar a dormir ja havia canviat la negativitat.

Anònim ha dit...

Tots més o menys dieu el mateix. És bo saber capgirar un dia, tot i que mai saps si el dia l'acabaràs capgirant a bé o a mal. A vegades es capgira cap a mal, i no saps ben bé per què.

Així que tots plegats: a capgirar dies dolents en bons!!! :-)

Anònim ha dit...

Ostres, com s'assembla la essència d'aquest post a la del meu tornant del cap de setmana. La línia és molt fina entre els bons i els mals moments, com entre l'amor i l'odi. Com dius, i com dic jo també, un detallet ens pot fer canviar totalment la perspectiva i el color d'un dia. És una sort quan és cap a positiu, oi?

Anònim ha dit...

Sí, XeXu, un detallet ens pot fer canviar el dia. Però si hi havia coses dolentes, allà segueixen esperant que tornis a tenir un moment baix, i la bola es va fent cada cop més grossa.