dimecres, 29 de març del 2006

Setmana Santa?

Ahir li deia a algú que tenia unes ganes de que arribés la Setmana Santa... Però sóc jo. I, la veritat, després de pensar en la Setmana Santa, no en tinc cap ganes.

Sí, fa 3 mesos que no tinc caps de setmana, entenent cap de setmana com a dies de "festa". Només tinc festa els diumenges a la tarda, i a sobre em vaig comprometre a fer unes coses. Unes coses que fa dos diumenges que estan sense fer. Un, perquè li vaig demanar a algú altre que ho fes per mi, i no ho va fer. I l'altre, perquè després de veure que igualment, si jo no ho feia, no ho feia ningú i ni tan sols ningú s'adonava que ningú ho havia fet, vaig decidir que si algú volia que ho fes, ja ho diria. En condicions normals, hagués fet la feina de les dues setmanes i no hagués dit res. Però aquest diumenge em vaig dir a mi mateixa que a la merda (si vull, puc dir merda, és el meu blog), i que es quedava sense fer.

Tinc ganes de tenir un dia de festa. De dormir sense que em desperti el despertador (que, coneixent-me, serà abans de les 8 o les 9). De no tenir cap obligació. De...

Però, tota una setmana?

Les perspectives per la setmana no són massa bones. Tothom té la vida muntada. Tenen coses a fer (o se les inventen).

I jo? Doncs jo em quedaré a casa. Probablement sola. Bé, sola del tot no. Almenys hi haurà el gos, que sempre està content de veure'm, que ja és molt. Sense res a fer. Bé, sense res no. Almenys tindré l'ocupació de passejar el gos. Amb tothom ocupat en coses més importants. Bé, tothom no. Sempre em quedarà el gos, que sempre està a punt per jugar o anar a passeig. És bastant patètic, ja ho sé.

Em sembla que per setmana santa acabaré fent més feina que una setmana normal.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Have problem with PC? NO? I think Yes

Anònim ha dit...

Veus que injust... tan enfeinada que estàs tu i tan poca feina que té aquest tal ternny d'aquí dalt!!

Anònim ha dit...

Jaja! Tens raó, Zinc. Ara ho he vist i volia esborrar l'spam. Però li deixaré, no fos cas que algú es perdés amb els comentaris :-)

Anònim ha dit...

Hola Llum!
Què t'anava a dir, que no estic massa versat amb això dels blocs i sóc el despiste en persona. M'agrada respondre els missatges que em deixa la gent (no és pas gaire feina) i el teu no el vaig respondre perquè, mira... despistadesa en estat pur! res de malícia! i ho faig ara. Ja sé que és una tonteria enorme, però ara ja em quedo més a gust i podré dormir més bé.
Apa, sort i busca't vacances, que aquest ritme t'acabarà matant!

PS: com vol la gent que responguis el mòbil amb la feina que se't gira? :)

Anònim ha dit...

Almenys no tens que estudiar :-(

Anònim ha dit...

maiagust, crec que et vaig deixar un comentari ahir... Així que tampoc en fa tant! I això del mòbil... bé, veurem.

solarist, no, no he d'estudiar (almenys no com tu), però m'agradaria poder estudiar (com tu), perquè això voldria dir...